(function(d,s,i,r) { if (d.getElementById(i)){return;} var n=d.createElement(s),e=d.getElementsByTagName(s)[0]; n.id=i;n.src='//js.hs-analytics.net/analytics/'+(Math.ceil(new Date()/r)*r)+'/554273.js'; e.parentNode.insertBefore(n, e); })(document,"script","hs-analytics",300000);
testmsg

Versterk jouw positie bij het onderhandelen en conflicthantering

Sommige mensen hebben het gewoon in zich: zij weten anderen feilloos te overtuigen en hebben de gunfactor. Hoe doen ze dat toch? Tijdens onze praktische training Onderhandelen en Conflicthantering leer je welke vaardigheden jij kunt ontwikkelen om overtuigend te onderhandelen en conflicten op te lossen. Zo versterk jij jouw positie!

Ontvang gratis advies

Dit levert onderhandelen en conflicthantering je op

Overtuigen doe je voor een klein deel op inhoud; met feiten en argumenten. Het overgrote deel van je overtuigingskracht zit 'tussen de regels': de manier waarop je het brengt! Niet alleen je stemgebruik, ook je houding, woordkeus en toonzetting horen hier bij! Het resultaat:

 • Meer overtuigingskracht

  Meer overtuigingskracht
  Jij haalt het beste uit onderhandelsituaties doordat jij weet welke beïnvloedingsvaardigheden het beste passen in de situatie.

 • Sneller oplossen van conflicten

  Sneller oplossen van conflicten
  Doordat jij inzicht hebt in conflictstijlen, kun jij hier sneller op anticiperen en zo conflicten gericht oplossen. Zo zorg jij voor een goede afloop.

 • Beter anderen motiveren

  Beter anderen motiveren
  Je leert gerichte technieken om collega's beter aan te sturen en te motiveren. Dit bevordert de samenwerking en sfeer op de werkvloer.

Versterk jouw onderhandelpositie en los effectief conflicten op met conflicthantering


Wij bieden de volgende training, afgestemd op jouw bedrijfssituatie en -wensen:

 • Onderhandelen en Conflicthantering

  Onderhandelen en Conflicthantering
  Tijdens de eendaagse training Onderhandelen en Conflicthantering staan communicatie, persoonlijk leiderschap en beïnvloedingsvaardigheden centraal. Jij leert hoe je het beste uit onderhandel- en conflictsituaties kunt halen en hoe jij jouw positie verster

Samen met jou kijken we graag hoe jij het beste haalt uit onderhandelingen en conflicten. Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op voor een vrijblijvend advies!