(function(d,s,i,r) { if (d.getElementById(i)){return;} var n=d.createElement(s),e=d.getElementsByTagName(s)[0]; n.id=i;n.src='//js.hs-analytics.net/analytics/'+(Math.ceil(new Date()/r)*r)+'/554273.js'; e.parentNode.insertBefore(n, e); })(document,"script","hs-analytics",300000);
testmsg

Haal het beste uit medewerkers met DiSC

Er zijn in de markt veel modellen en manieren om inzicht te verschaffen in de persoonlijke stijlen van je medewerkers. Veel van die modellen blijken te generaliserend of te complex te zijn. Als je geen psychologische achtergrond hebt, maar toch op eenvoudige wijze diepgaand inzicht wil krijgen in de talenten van je (nieuwe) medewerkers dan zoek je een methode dat flexibel in te zetten is. Onze DiSC experts helpen je hierbij.

Ontvang gratis DiSC advies

Dit levert DiSC je op

De DiSC methodiek is een uitermate geschikte manier om snel mooie mensgerichte resultaten te bereiken. DiSC is gebaseerd op “The emotions of normal people” van de Amerikaanse psycholoog dr. William Marston. Gedragspsycholoog John Geier vertaalde deze inzichten in een profiel dat wereldwijd verspreid werd en nu door miljoenen mensen omarmd wordt. Het resultaat voor jouw organisatie:

 • Ontdek en benut talenten

  Ontdek en benut talenten
  Dankzij de positieve insteek en laagdrempeligheid van DiSC ben je in staat je medewerkers naar een hoger niveau te tillen. Je ontdekt hun talenten en stelt optimale teams samen.

 • De juiste communicatiestijlen

  De juiste communicatiestijlen
  Er is geen goed of fout en iedere stijl heeft een sterke kant. Medewerkers zijn een combinatie van stijlen en door de DiSC aanpak combineer je de beste communicatiestijlen.

 • Conflicten oplossen

  Conflicten oplossen
  Je doorbreekt de vicieuze cirkel van terugkerende conflicten. Met DiSC pak je onderlinge kwesties op een effectieve manier aan.

Veranker DiSC in je organisatie en schroef het niveau van alle teams op.


Klaar om jouw medewerkers écht te leren kennen? Wij bieden je de volgende training, afgestemd op jouw bedrijfssituatie en –wensen:

 • DiSC analyse (individueel)
  We nemen bij tien personen een digitale DiSC test af. Daarna onderbouwen we wetenschappelijk de resultaten van de analyse. Doel: inzichten geven in omgaan met veranderingen, gewoontes, prioriteiten en communicatiestijlen.

 • DiSC masterclass (teamverband)
  De masterclass geeft je een laagdrempelige uitleg over de stijlen, hoe je ze herkent en praktijkvoorbeelden die passen bij het werkveld van de deelnemers. Doel: de resultaten uit de persoonlijke analyse direct in de praktijk gebruiken.

 • DiSC teamdoorsnede (voor managers)
  Op basis van de ontvangen DiSC tests ontvang je een teamdoorsnede met korte uitleg van de resultaten per stijl. Vaak geeft dit een goede verklaring van dynamiek in een groep en geeft tips om deze dynamiek op een natuurlijke manier te beïnvloeden.

 • DiSC individuele opvolging
  Als onafhankelijke derde gaan we gesprekken met medewerkers aan. Wat is jouw talent volgens DiSC, zet je dat talent in en wat is jouw toegevoegde waarde. Natuurlijk zijn we vooraf geïnformeerd over je organisatorische doelstellingen.

 • DiSC en communicatie training
  Alles staat of valt met goede communicatie. Met de DiSC en communicatie training krijg je inzicht in communicatiestijlen van anderen en hoe hier mee om te gaan. De training wordt afhankelijk van je situatie opgebouwd.

 • DiSC en samenwerking
  Met DiSC en samenwerking stel je een duidelijk plan op om de samenwerking binnen jouw teams te bevorderen. Vervolgens wordt de voortgang gedurende een jaar gemeten, geëvalueerd en bijgestuurd.

Samen met jou kijken we graag hoe DiSC bijdraagt aan de talentontwikkeling van medewerkers. Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op voor een gratis advies!