Online diensten

De online wereld groeit steeds sneller en het lijkt soms alsof alles op het internet gebeurt. Organisaties zijn succesvoller als ze hun klanten via een mooie en functionele website kunnen bereiken. Wij bieden daarom een volledige online dienst op basis van jouw doelstellingen, voor maximaal resultaat.

Mensen verwachten tegenwoordig meer dan een functionele website. Ze willen een geweldige online beleving van jouw merk. Wij zorgen ervoor dat die aansluit op je organisatie en de specifieke doelen. Zo zijn je online uitingen niet alleen mooi, maar leveren ze ook resultaat op voor jouw organisatie.

Vanuit verschillende disciplines versterken we integraal jouw online beleving. We ondersteunen je volledig op het gebied van e-commerce, websites, apps en online marketing. Dit doen we onder de naam Comaxx. De specialisten van Comaxx hebben alle kennis en ervaring in huis om de online beleving en resultaten van jouw organisatie nóg sterker te maken. Trotse medewerkers, tevreden klanten en een grotere omzet: het is tijd voor jouw transformatie naar het digitale tijdperk!

Online diensten

Onze partners


Magento
HubSpot

Online dienstverlening bij Acknowledge

Omdat de online wereld een breed speelveld is hebben we onze online dienstverlening opgedeeld in vier categorieën.

E-commerce

Webshopdesign, commerce en koppelingen op basis van Magento.

Websites

Een geweldige online beleving met sterke websites op maat.

Apps

Maatwerk Windows-apps, webapps en native apps (iOS en Android) voor alle doeleinden.

Online marketing

Grotere online impact door de inzet van copywriting, SEO/SEA en marketingstrategieën.


Wij denken met je mee!

Acknowledge bestaat uit een grote groep enthousiaste en ondernemende professionals. Waar organisaties, informatie, processen en mensen samenkomen voelen wij ons het meeste thuis! Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Acknowledge ICT