ICT-training

Digitale ontwikkelingen hebben een grote impact op de manier waarop je medewerkers functioneren. Werknemers die op een goede manier met ICT om kunnen gaan zijn meer tevreden en productiever. Met onze ICT-trainingen, coachingsessies en adoptieprogramma's motiveer je mensen en til je jouw organisatie naar een hoger niveau.

Veranderingen in het ICT-beleid hebben impact op de manier van werken binnen je organisatie. Met de juiste tools en informatie kunnen medewerkers beter werken met ICT. Dit leidt tot een groter gebruiksgemak, hogere digivaardigheid en -veiligheid, meer productiviteit en bovenal een hogere medewerkerstevredenheid. Een brede adoptie van ICT heeft dus een grote impact voor organisaties.

Iedere organisatie heeft andere specifieke werkprocessen, functionele behoeften en verschillende typen medewerkers. Op basis van een inventarisatie van de specifieke behoeften van jouw organisatie en medewerkers bieden we een compleet adoptie- of trainingstraject op maat. Maar we bieden ook ondersteuning bij organisatieontwikkeling met trainingen op het gebied van procesmatig werken, klantgerichtheid en medewerkersontwikkeling. Of het nu gaat om ICT-technische trainingen, scholing in procesmatig werken of een compleet adoptieplan: wij helpen je van advies tot uitvoering!


Onze aanpak voor ICT-training

Onze trainingen en middelen worden volledig afgestemd op jouw projecten en het organisatiebeleid.

Volledige ondersteuning

Alle vormen van opleidingen, coaching, trainingen en adoptie van ICT.

Advies op maat

Investeer in je medewerkers én organisatie met trajecten op maat.

Hogere productiviteit

Een hogere medewerkerstevredenheid leidt tot productievere medewerkers.


ICT-trainingsoplossingen in de praktijk

Wij draaien mooie trainingen en adoptietrajecten. Projecten om trots op te zijn! Bekijk alle cases

Referentiecase: verhoogde dienstverlening door outsourcing van de Sligro ServiceDesk

Sligro brengt haar ServiceDesk onder bij Acknowledge voor een professionele ICT-dienstverlening die altijd bereikbaar is.

Bekijk deze case

Wij denken met je mee!

Acknowledge bestaat uit een grote groep enthousiaste en ondernemende professionals. Waar organisaties, informatie, processen en mensen samenkomen voelen wij ons het meeste thuis! Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?