Projectmanager / Scrum Master

 • Locatie: Waalre, Nederland
 • Uren: 40
 • Duur van Dienstverband: Bepaalde tijd met mogelijkheid tot verlenging
 • Niveau:

Als projectmanager en Scrum Master ben je tijdens projecten het verlengstuk van de klanten van ons online bureau Comaxx. Je werkt samen met het developmentteam en de Product Owners om het project soepel en succesvol te laten verlopen. Vooral tijdens de initiatie- en de afrondingsfase heb je het druk als projectmanager. Je taak als Scrum Master is vooral belangrijk tijdens de uitvoering van het project zelf. 

Solliciteer nu!
Projectmanager / Scrum Master

De baan

Is de offerte getekend, dan begint het project pas echt! Je werkt aan meerdere klantprojecten tegelijk. Projectmanagement bij Comaxx gebeurt volgens vaste fases: initiatie, Scrum-methode en afronding. 

In de initiatiefase zorg je ervoor dat alle voorbereidingen zijn getroffen om te kunnen scrummen: van deliveryplan tot UX-design en van OTAP-straat tot JIRA-project. Aan het begin van een sprint draag je bij aan de ceremonies (sprintplanning, refinements, retrospectives) door het proces te faciliteren en de juiste vragen te stellen aan het team. Jij geeft feedback aan de verschillende rollen binnen het proces. Daarnaast evalueer je de sprint samen met de Product Owner met de klant. 

Jouw belangrijkste overleg is de productbacklog-refinement, waarin je als Scrum Master de door jou voorbereide user stories toelicht aan het developmentteam, zodat zij deze kunnen inschatten. Is er een onderdeel klaar? Dan zorg jij dat de tester het heeft beoordeeld voordat je de klant er op loslaat. 

In de afrondingsfase zorg je er als projectmanager voor dat het opgeleverde project live gaat en stabiel wordt. Daarna zorg je voor een goede overdracht aan het serviceteam, zodat Comaxx nog vele jaren het beheer en onderhoud van het product kan verzorgen. 

Het team

Je maakt deel uit van het projectbesturingsteam van ons online bureau Comaxx, momenteel bestaande uit een team van 17 online professionals. Nu de vraag vanuit klanten stijgt, verwachten we in de komende tijd een groei in dit aantal. De focus ligt bij ons op projecten waar mensen echt mee geholpen zijn. Comaxx heeft expertise in het maken van complexe functionele platforms voor de dienstverlening en een stevige focus op de zorgmarkt en de foodsector. Zo heb je iedere dag een andere inhoud en gaat het nooit vervelen. Jouw directe collega's zijn Product Owners, developers, designers en online marketeers. Je werkt met deze rollen samen om het proces soepel te laten verlopen. 
 

Jouw profiel

 • Je hebt een stevig HBO werk- en denkniveau, aantoonbaar door werkervaring of opleiding 
 • Minimaal twee jaar ervaring als projectmanager of Scrum Master 
 • Beschikt over sterke communicatieve vaardigheden en kunt goed luisteren en samenvatten 
 • Analytisch sterk, denkt in oplossingen en werkt gestructureerd 
 • Je onderhoudt gemakkelijk contact met stakeholders van jouw projecten, waaronder de directe opdrachtgevers 
 • Zelfstandig werkend, maar begrijpt het belang van samenwerking en krachten bundelen 
 • Je kan je enthousiasme overdragen aan je collega's en hen daarmee motiveren 

Ons aanbod

 • Kans om door te groeien naar de rol van Product Owner (via on-the-job-coaching en opleidingen) 
 • Salaris dat past bij je functie en ervaring 
 • Telefoon en laptop van de zaak 
 • Goede arbeidsvoorwaarden, zoals een aantrekkelijke pensioenregeling, korting op je zorgverzekering, interessante studiekostenregeling, reiskostenvergoeding en 26 vakantiedagen 
 • Leren staat bij ons hoog in het vaandel, dus bieden we met onze Ackademy volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen via trainingen, cursussen en certificeringen 
 • Veel vrijheid en verantwoordelijkheid om de beste resultaten te behalen en nieuwe dingen te leren 
 • Jaarlijks medewerkerstevredenheidsonderzoek 
 • Hele toffe en gezellige collega’s! 
 • Leuke jaarlijkse events, zoals het personeelsfeest, de zomerbarbecue, de kerstborrel en het nieuwjaarsontbijt 
 • Je bent een belangrijk onderdeel van een platte Brabantse organisatie, naar je ideeën wordt niet alleen geluisterd, maar er wordt ook echt iets mee gedaan 

De sollicitatieprocedure

Wij houden over het algemeen de onderstaande sollicitatieprocedure aan. Afhankelijk van de wensen van de kandidaat of Acknowledge kunnen we hiervan afwijken. Ook houden we rekening met coronamaatregelen en doen we zo veel mogelijk op afstand. 
 1. Telefonische kennismaking met een van onze recruiters 
 2. Eerste sollicitatiegesprek met recruiter en teamcoach van de afdeling 
 3. Online afname van DiSC-assessment 
 4. Tweede sollicitatiegesprek met recruiter en collega van de afdeling 

We willen dat nieuwe collega's 100 procent zeker weten dat ze de goede keuze maken. Het is daarom altijd mogelijk om een meeloopdag of kennismaking met de afdeling in te plannen. 

Is dit dé vacature voor jou? Solliciteer dan direct!

Als jij de geschikte kandidaat bent voor deze vacature, dan ontvangen we graag jouw cv en motivatiebrief. Stuur ze dus snel naar ons toe! Heb je nog vragen? Neem dan even contact op met onze recruiters via 06 340 87 462 of jobs@acknowledge.nl. Vragen van W&S-bureaus nemen we niet in behandeling.

Solliciteer nu!
close

Ik help je graag!

Heb je nog vragen over ons sollicitatieproces? Je kunt mij altijd bellen of mailen voor meer informatie.
Ik help je graag!