Afstudeerstage ICT

Wij zijn op zoek naar een stagiair voor een afstudeerstage die zich richt op de optimalisatie van onze onderhoudsprocessen. Tijdens de stage doe je onderzoek naar de kwaliteit en prestaties van een aantal van onze operationele taken. Je komt te werken op de afdeling remote beheer, heel leerzaam, dus! Je werkt zowel op kantoor (Waalre) als thuis. Lijkt dit je leuk? We verwelkomen je graag.

Solliciteer nu Deel je LinkedIn
  • placeRegio Eindhoven
  • alarm 40 uur
  • schoolHBO
Afstudeerstage ICT

De opdracht

De afstudeerstage richt zich op de optimalisatie van de onderhoudsprocessen. Het belangrijkste doel is om de kwaliteit en prestaties van een aantal van onze operationele taken te onderzoeken. Denk hierbij aan monitoring, automatisering, patching en andere geplande beheertaken. Voor onze monitoring gebruiken we software die door onszelf is ontwikkeld: Acknowledge Proactieve Monitoring (APM). We willen de doelmatigheid (noodzaak, nut, effectiviteit) hiervan onderzoeken. Uit de stageopdracht volgen aanbevelingen voor verbeteringen.

Scope

Het ICT-bedrijf levert producten, projecten en diensten aan de hand van een servicecatalogus. De opdracht voor deze afstudeerstage beperkt zich tot de diensten die door en voor Acknowledge zelf worden uitgevoerd.

Buiten scope

Er zijn diverse beheerprocessen (ITIL 4) aanwezig die onderdeel vormen van een periodieke audit. Deze vallen buiten de scope van de opdracht. De dienstverlening aan klanten valt ook buiten de scope, maar wordt waar nodig wel in het onderzoek meegenomen.

Onze organisatie

Acknowledge is een ICT-organisatie in Zuid-Nederland. Met onze ICT-dienstverlening ondersteunen we organisaties van advies tot implementatie en van beheer tot innovatie. We bieden een breed portfolio aan oplossingen en diensten, waarmee we inspelen op elke ICT-vraag. Acknowledge bestaat uit het ICT-bedrijf, een online bureau (Comaxx) en een detacheringstak (People).

Ons aanbod

  • Veel flexibiliteit en vrijheid met mogelijkheden tot thuiswerken (in overleg)
  • Indien het past in de scope van de stage worden enkele gekozen aanbevelingen samen met een interne coördinator ook écht doorgevoerd
  • Leren staat bij ons hoog in het vaandel, dus bieden we met onze Ackademy volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen via trainingen, cursussen en certificeringen
  • Hele toffe en gezellige collega’s!
Solliciteer nu Deel je LinkedIn
close

Eline helpt je graag!

Heb je nog vragen over ons sollicitatieproces? Je kunt mij altijd bellen of mailen voor meer informatie.
Eline helpt je graag!

Een nieuwe baan in 5 stappen

Wij vinden dat een sollicitatieproces niet wekenlang hoeft te duren. Bij ons geen uitgebreide vaardigheidstesten of assessments. Een goede persoonlijke klik en enthousiasme vinden we veel belangrijker.

1

Telefonische kennismaking

Ik bel je zomaar even op!
2

Het eerste (video)gesprek

Maak kennis met onze recruiter en je nieuwe teamcoach.
3

Vul online het DISC-formulier in

We zijn benieuwd naar jouw communicatiestijl.
4

Kom langs voor het tweede gesprek

Ontmoet alvast je toekomstige collega(‘s).
5

Woehoe, je contract is binnen!

Fijn dat je er bent 😊