Accountmanager new business

 • Locatie: Regio Eindhoven of Goes
 • Uren: 40
 • Duur van dienstverband: Bepaalde tijd met mogelijkheid tot verlenging
 • Niveau: MBO+

Ter uitbreiding van ons business developmentteam zijn we op zoek naar iemand die het leuk vindt om continu nieuwe klanten en opdrachten te scoren. Jij aarzelt als accountmanager new business geen seconde om de telefoon te pakken zodra je een interessante kans ziet! Voor jou is het vanzelfsprekend om in elk gesprek oprecht interesse te tonen in de persoon met je wie spreekt en de bedrijfsvoering van de klant. Een persoonlijke aanpak is hierbij heel belangrijk.

Solliciteer nu!
Accountmanager new business

De baan

Zodra jij binnenkomt heb jij alle laatste nieuwtjes al gehoord en gelezen. Goede ontwikkelingen in de markt? Jij weet wie je moet bellen. Nieuw onderdeel in ons brede portfolio? Jij weet welke klant dit kan gebruiken. En hoorde je nou dat een van onze leveranciers een gave actie heeft die jij kunt gebruiken voor jouw acquisitie? Snel bellen met marketing, want met wat snelle acties heb jij die handel binnen no time binnen!

Je wordt enthousiast van de uitdaging om nieuwe zakelijke relaties aan te gaan en potentiële klanten te interesseren voor het brede ICT-aanbod van Acknowledge. In je rol als accountmanager new business ontdek je wat de klant nodig heeft en legt direct de verbinding naar onze dienstverlening om die klant te binden. Je bepaalt al snel de strategie om je zelf opgebouwde klantenbestand verder uit te bouwen, samen met de business development-manager. We geven je veel ruimte om zelf met initiatieven te komen en die ook daadwerkelijk op te pakken. Dit geeft jou vrijheid van handelen en alle kansen te groeien in je carrière.

 • Commerciële kansen vanuit de klant of de markt signaleer je en grijp je, met focus op cross- en upselling
 • Op basis van de klant- en marktsignalen geef je collega’s tips om tot nog betere salesresultaten te komen
 • Je zet eigen offertes uit bij de juiste teams en volgt deze ook op
 • Samen met de business development-manager bezoek je potentiële klanten
 • Je registreert al je salesactiviteiten in HubSpot
 • Je volgt leads die uit marketingcampagnes komen op en legt de resultaten vast in HubSpot
 • Regelmatig hou je contact met interessante potentiële klanten

Het team

Je werkt als accountmanager new business nauw samen met de business development-manager om kansen te spotten en nieuwe klanten binnen te halen. Binnen de organisatie praat je met veel verschillende disciplines, zoals de collega’s die hardware verkopen, consultants die zich bezighouden met complexe ICT-oplossingen, onze detacheringstak en onze online dochter Comaxx. Ons marketingcommunicatieteam helpt met de campagnes en onze online experts zorgen dat de website jou helpt met je acquisitie-ambities. Daarnaast werken we samen met leveranciers en distributeurs. Kortom, je staat midden in de organisatie! Tijd voor een potje voetbal of rondje darten is er altijd, maar niet te lang. Er ligt alweer een stapeltje potentiële contacten klaar, dus gas erop en scoren maar!

Jouw profiel

Het is een cliché, maar we zijn op zoek naar een echte salestijger die een kick krijgt van acquisitie, nieuwe kansen spot en daar direct op inspringt. We zoeken geen relatiemanager, maar iemand die nieuwe relaties legt. De ideale kandidaat heeft minstens een jaar ervaring, maar heb je (veel) meer ervaring en ben je toe aan iets anders dan willen we je ook graag uitnodigen te reageren. We willen een nieuw new businessteam bouwen, dus het is mogelijk op verschillende niveaus en vanuit verschillende invalshoeken in gesprek te gaan met ons.

Ons aanbod

 • Salaris dat past bij je functie en ervaring
 • Laptop en telefoon van de zaak
 • Goede arbeidsvoorwaarden, zoals flexibel werken, een aantrekkelijke pensioenregeling, korting op je zorgverzekering, interessante studiekostenregeling, reiskostenvergoeding en 26 vakantiedagen
 • Leren staat bij ons hoog in het vaandel, dus bieden we met onze Ackademy volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen via trainingen, cursussen en certificeringen
 • Veel vrijheid en verantwoordelijkheid om de beste resultaten te behalen en nieuwe dingen te leren
 • Jaarlijkse verbeteringen aan de hand van een medewerkerstevredenheidsonderzoek
 • Hele toffe en gezellige collega’s!
 • Leuke jaarlijkse events, zoals het personeelsfeest, de zomerbarbecue, de kerstborrel en het nieuwjaarsontbijt
 • Je bent een belangrijk onderdeel van een platte organisatie, naar je ideeën wordt niet alleen geluisterd, maar er wordt ook echt iets mee gedaan

De sollicitatieprocedure

Wij houden over het algemeen de onderstaande sollicitatieprocedure aan. Afhankelijk van de wensen van de kandidaat of Acknowledge kunnen we hiervan afwijken. Ook houden we rekening met coronamaatregelen en doen we zo veel mogelijk op afstand.

 1. Telefonische kennismaking met een van onze recruiters
 2. Eerste sollicitatiegesprek met recruiter en teamcoach van de afdeling
 3. Online afname van DiSC-assessment
 4. Tweede sollicitatiegesprek met recruiter en collega van de afdeling

We willen dat nieuwe collega’s 100 procent zeker weten dat ze de goede keuze maken. Het is daarom altijd mogelijk om een meeloopdag of kennismaking met de afdeling in te plannen.

Is dit dé vacature voor jou? Solliciteer dan direct!

Als jij de geschikte kandidaat bent voor deze vacature, dan ontvangen we graag jouw cv en motivatiebrief. Stuur ze dus snel naar ons toe! Heb je nog vragen? Neem dan even contact op met onze recruiters via 06 483 89 731 of jobs@acknowledge.nl. Vragen van W&S-bureaus nemen we niet in behandeling.

Solliciteer nu!
close

Eline helpt je graag!

Heb je nog vragen over ons sollicitatieproces? Je kunt mij altijd bellen of mailen voor meer informatie.
Eline helpt je graag!