(function(d,s,i,r) { if (d.getElementById(i)){return;} var n=d.createElement(s),e=d.getElementsByTagName(s)[0]; n.id=i;n.src='//js.hs-analytics.net/analytics/'+(Math.ceil(new Date()/r)*r)+'/554273.js'; e.parentNode.insertBefore(n, e); })(document,"script","hs-analytics",300000);
testmsg

Mobile Device Management

Het ‘Bring Your Own Device’ (BYOD) principe wordt steeds populairder in het bedrijfsleven. Dit principe brengt een aantal nieuwe problemen met zich mee. De juiste Mobile Device Management oplossing biedt hiervoor de uitkomst. Met behulp van de beste en nieuwste technologieën zorgen we voor de beste oplossing.

MDM bij Acknowledge
MDM bij Acknowledge

Onze mobility partners

Dell.png          Citrix.png           Microsoft.png          HP.png  

Download nu het gratis whitepaper

We ondersteunen je volledig met Mobile Device Management!

 

De aanschaf, installatie en het beheer van de MDM oplossing kan volledig door Acknowledge worden verzorgt. Hierdoor houd je meer tijd over om te focussen op jouw core business. Onze Mobile Device Management oplossing sluit erg goed aan op onze managed antivirus oplossing, waardoor we een goede endpoint security garanderen. We zorgen ervoor dat je nooit teveel betaald. Dit omdat de dienst eenvoudig uit te breiden of in te krimpen is qua capaciteit. De beveiliging en monitoring wordt volledig uit handen genomen. Jouw data staat in een compleet redundant 'tier 3' datacenter.

Er zijn genoeg redenen om over te stappen op Mobile Device Management. Met MDM geef je medewerkers eenvoudig en vooral veilig toegang tot alle applicaties en data op hun eigen device. Persoonlijke en zakelijke data worden uiteraard gescheiden. Bovenal krijgen medewerkers de vrijheid om te werken waar en wanneer zij dat willen.

De voordelen van mobile device management bij Acknowledge

EIGEN DEVICES

Geef medewerkers eenvoudig toegang tot on-premise of cloud applicaties en systemen.

DEDICATED INSTANCE

De data op de server blijft altijd behouden en draaien, ook als één instantie corrupt raakt.

GEBRUIKERS KRIJGEN

Via één klik toegang tot al hun mobiele, SaaS en Windows apps via een zakelijke app store.

GERELATEERDE OPLOSSINGEN

Devices
Werkplekken
Mobility

GERELATEERDE PARTNERS

HP inc.
Dell
Microsoft

 

zie welke klanten voor Acknowledge kiezen