(function(d,s,i,r) { if (d.getElementById(i)){return;} var n=d.createElement(s),e=d.getElementsByTagName(s)[0]; n.id=i;n.src='//js.hs-analytics.net/analytics/'+(Math.ceil(new Date()/r)*r)+'/554273.js'; e.parentNode.insertBefore(n, e); })(document,"script","hs-analytics",300000);
testmsg

Mobility

De explosie van webapplicaties en de enorme snelheid van de smartphone- en tablet adoptie is een revolutie in de mobiele industrie. Het nieuwe werken (HNW), bring you own device (BYOD), choose your own device (CYOD) en mobile device management (MDM) worden met de dag populairder. Samen met ons beschik je over het vermogen om in te spelen op deze marktverschuivingen. Wij zijn gecertificeerd mobilty specialist en voorzien je van de juiste oplossingen.

Mobility bij Acknowledge
Mobility bij Acknowledge

Onze mobility partners

Dell.png          Citrix.png           Microsoft.png          HP.png 

Lees meer over infrastructuren

We ondersteunen je volledig op het gebied van mobility!


Er zijn ontzettend veel factoren waar informatie- en ICT managers rekening mee dienen te houden. Wij helpen je hierbij. Denk aan advies over devices, de implementatie van BYOD en CYOD, de integratie van devices, servicemanagement, trainingen via onze Ackademy, risico- en impactanalyses, APM, Priox, TCO scans, een budgetplanning, unified communication scan, vast-mobiel integratie en overzicht in licenties. 

Mobility oplossingen

De voordelen van mobility

INSPELEN OP TRENDS

Snelle toegang tot communicatie, info en applicaties is onmisbaar om altijd en overal te werken. 

NIEUWSTE TECHNOLOGIE

Vanaf nu gebruik is het mogelijk eigen smartphones, tablets of laptops ook zakelijk te gebruiken. 

GOEDE BALANS

Medewerkers brengen zelf middelen mee om te presteren. Dit leidt tot meer productiviteit.

Download nu het gratis whitepaper

 

zie welke klanten voor Acknowledge kiezen