Microsoft QMTH-programma

Microsoft

Microsoft heeft Acknowledge gemachtigd met een QMTH-autorisatie (Qualified Multitenant Hoster). Dit houdt in dat we via de Microsoft Cloud Agreement de virtuele machines van Windows (Windows 10 Virtualization) van jouw organisatie mogen hosten op dedicated of multitenant hardware. We zijn bovendien gemachtigd om abonnementen voor Microsoft 365 ProPlus, Project Online Professional en Visio Pro voor Microsoft 365 te hosten via de SCA-technologie (Shared Computer Activation).

De voordelen van Windows 10 Virtualization en SCA

Met de Windows 10 Virtualization en de SCA voor Office 365 ProPlus, Project Online Professional en Visio Pro voor Microsoft 365 heb je meer keuze en flexibiliteit. Gaat je organisatie over op onze cloud? Dan geven beide opties je toegang tot de voordelen van je bestaande Windows 10 én van de Microsoft 365-licenties.

Licenties onder Microsoft Volume Licensing

Via Microsoft Volume Licensing (VL) gelden virtualisatierechten voor een aantal Windows-licenties onder het QMTH-programma. Dit zijn sinds augustus 2017 de volgende licenties:

  • Windows 10 Enterprise E3 en E5 (met SA)
  • Windows 10 Enterprise E3 en E5 VDA

Licenties onder de Microsoft Cloud Agreement

Onder de Microsoft Cloud Agreement gelden virtualisatierechten voor een aantal Windows-abonnementen. Het gaat hier om abonnementen voor zowel dedicated als multitenant hardware die in datacenters van geautoriseerde QMTH-partners wordt gemanaged. Dit zijn sinds september 2017 de volgende licenties:

  • Windows 10 Enterprise E3 en E5 (met VDI)
  • Windows 10 Enterprise E3 VDA
  • Microsoft 365 Enterprise E3 en E5 (voorheen Secure Productive Enterprise of SPE)

Office 365-producten die SCA ondersteunen

Shared Computer Activation werkt met alle Microsoft 365-abonnementen die Microsoft 365 ProPlus, Project Online Professional en Visio Pro voor Microsoft 365 bevatten.

Meer informatie over het QMTH-programma

Ben je benieuwd wat de QMTH-autorisatie van Acknowledge betekent voor jou als klant? Neem contact op met info@acknowledge.nl. Meer informatie over de QMTH vind je op de website van Microsoft.