(function(d,s,i,r) { if (d.getElementById(i)){return;} var n=d.createElement(s),e=d.getElementsByTagName(s)[0]; n.id=i;n.src='//js.hs-analytics.net/analytics/'+(Math.ceil(new Date()/r)*r)+'/554273.js'; e.parentNode.insertBefore(n, e); })(document,"script","hs-analytics",300000);
testmsg

Security forensics & research

Ondanks alle inspanningen komen fraude, datalekken en andere incidenten in de praktijk nogal eens voor. Als er een incident heeft plaatsgevonden is het van groot belang dat duidelijk wordt waar, wanneer, waarom en hoe het plaats heeft gevonden. Dit is onder andere wettelijk verplicht en heeft ook gevolgen voor de aansprakelijkheid van de organisatie in geval van schade. Daarnaast is het natuurlijk van groot belang om te weten wat er is gebeurd, om het in de toekomst juist te voorkomen.

Interesse in forensics & research? Vraag vrijblijvend meer informatie aan!
Security forensics & research
Security forensics & research

Grondig onderzoek van incidenten met security forensics & research!  

 

Onder de dienstnaam security forensics & research onderzoeken we incidenten of andere voorvallen grondig. Op basis van de onderzoeken wordt een complete rapportage met concrete actiepunten opgesteld. Zo weet je wat er gebeurd is en hoe het in de toekomst op een praktische manier kan worden voorkomen of zo veel mogelijk worden beperkt.

De voordelen van IT security bij Acknowledge

SOLIDE BASIS

IT security als strategische bescherming voor je organisatie.

ORGANISATIECONITUÏTEIT

Oplossingen ondersteunend aan bedrijfsprocessen.

KOSTENEFFICIËNT

Ingericht op basis van efficiency en je functionele behoeften.

Vraag vrijblijvend meer informatie aan over security forensics & research!

 

zie welke klanten voor Acknowledge kiezen