(function(d,s,i,r) { if (d.getElementById(i)){return;} var n=d.createElement(s),e=d.getElementsByTagName(s)[0]; n.id=i;n.src='//js.hs-analytics.net/analytics/'+(Math.ceil(new Date()/r)*r)+'/554273.js'; e.parentNode.insertBefore(n, e); })(document,"script","hs-analytics",300000);
testmsg

Security consultancy

Er zijn veel vragen rond IT security. Hoe staat het met mijn security beleid? Werken onze mensen wel veilig? Is onze organisatie wel goed beschermd tegen kwetsbaarheden en kwaadwillenden? Wat als het misgaat? Onze specialistische en ervaren consultants ondersteunen je volledig op het gebied van IT security. Van het opzetten van een gedegen security beleid tot het uitvoeren van pentesten en de implementatie en beheer van security oplossingen.

Security consultancy interessant? Vraag vrijblijvend meer informatie aan!
Security consultancy bij Acknowledge
Security consultancy bij Acknowledge

We ondersteunen je volledig met security consultancy

 

We analyseren de huidige veiligheidssituatie en implementeren én onderhouden de noodzakelijke middelen om deze situatie te optimaliseren en risico’s te beperken. Daarvoor leveren we een totaalaanpak en anticiperen we op toekomstige IT-veiligheidsrisico’s. Daardoor is jouw organisatie weer in control en kan jij je focussen op je core business. We hebben onze security consultancy diensten in zes thema's: security officer on demand, pentesting & vulnerability assessments, security architecture, forensics, security incident response en idenitity access management.

Security consultancy oplossingen

 

zie welke klanten voor Acknowledge kiezen