(function(d,s,i,r) { if (d.getElementById(i)){return;} var n=d.createElement(s),e=d.getElementsByTagName(s)[0]; n.id=i;n.src='//js.hs-analytics.net/analytics/'+(Math.ceil(new Date()/r)*r)+'/554273.js'; e.parentNode.insertBefore(n, e); })(document,"script","hs-analytics",300000);
testmsg

Security Incident & Event Monitoring (SIEM)

Alle apparaten in een netwerk genereren logging. Deze logs bevatten belangrijke informatie. Het is echter vrijwel onmogelijk om deze data handmatig door te nemen en onderzoeken. De primaire activiteit van het Security Incident & Event Monitoring (SIEM) systeem is het verzamelen en correleren van informatie uit logs. Op zichzelf staand hoeven events niet altijd te wijzen op problemen. Als events gecombineerd of tegelijkertijd plaatsvinden kan dat echter een indicatie zijn voor breaches, inbraken of andere incidenten.

Interesse in SIEM? Vraag vrijblijvend meer informatie aan!
Security Incident & Event Monitoring
Security Incident & Event Monitoring

Ben in control met Security Incident & Event Monitoring!  

 

Doordat het SIEM-systeem de logs en hun inhoud met elkaar correleert, kan automatisch alarm worden afgegeven als aan vooraf gedefinieerde voorwaarden wordt voldaan. Zo worden verdachte situaties snel gemeld en kan snel worden opgetreden.

De basis van het Security Incident & Event Monitoring systeem is een big data oplossing die alle data verzamelt, opslaat en inzichtelijk maakt. Op momenten dat er alarm wordt afgegeven stelt dat onze securityspecialisten in staat om relevante informatie uit het systeem te halen, oorzaken vast te stellen en dit op de juiste manier te escaleren binnen de organisatie. 

De voordelen van IT security bij Acknowledge

SOLIDE BASIS

IT security als strategische bescherming voor je organisatie.

ORGANISATIECONITUÏTEIT

Oplossingen ondersteunend aan bedrijfsprocessen.

KOSTENEFFICIËNT

Ingericht op basis van efficiency en je functionele behoeften.

Vraag vrijblijvend meer informatie aan over SIEM!

 

zie welke klanten voor Acknowledge kiezen