(function(d,s,i,r) { if (d.getElementById(i)){return;} var n=d.createElement(s),e=d.getElementsByTagName(s)[0]; n.id=i;n.src='//js.hs-analytics.net/analytics/'+(Math.ceil(new Date()/r)*r)+'/554273.js'; e.parentNode.insertBefore(n, e); })(document,"script","hs-analytics",300000);
testmsg

Intrusion detection & Prevention System (IDS/IPS)

Aanvallen en/of datalekken zijn zeer vervelend voor mensen en organisaties. In de praktijk worden echter niet alle ondernomen aanvallen opgemerkt. Het is vanzelfsprekend dat het belangrijk is om inbraakpogingen en daadwerkelijke inbraken te registreren. Voor verregaande inzichten in (ondernomen pogingen tot) inbraken bieden wij een Intrustion Detection & Prevention System, ook wel IDS/IPS genoemd.

Interesse in IDS/IPS? Vraag vrijblijvend meer informatie aan!
Intrusion Detection & Prevention System
Intrusion Detection & Prevention System

Krijg inzicht en voorkom inbraken met Intrusion Detection & Prevention System!  

 

Het IDS is een geautomatiseerd systeem dat ervoor zorgt dat jij (én wij) direct een melding krijgt in geval van een security breach. Daarnaast geeft het IDS realtime inzicht in wat er op het netwerk gebeurd.

 Verder kan het Intrusion Detection System worden uitgebreid met maatregelen voor preventie tegen inbraken. We spreken dan over een Intrusion Prevention System (IPS). Een IPS zorgt ervoor dat de meeste pogingen tot inbraken worden afgeslagen voordat ze gebeuren.

De voordelen van IT security bij Acknowledge

SOLIDE BASIS

IT security als strategische bescherming voor je organisatie.

ORGANISATIECONITUÏTEIT

Oplossingen ondersteunend aan bedrijfsprocessen.

KOSTENEFFICIËNT

Ingericht op basis van efficiency en je functionele behoeften.

Vraag vrijblijvend meer informatie aan over IDS/IPS!

 

zie welke klanten voor Acknowledge kiezen