(function(d,s,i,r) { if (d.getElementById(i)){return;} var n=d.createElement(s),e=d.getElementsByTagName(s)[0]; n.id=i;n.src='//js.hs-analytics.net/analytics/'+(Math.ceil(new Date()/r)*r)+'/554273.js'; e.parentNode.insertBefore(n, e); })(document,"script","hs-analytics",300000);
testmsg

Serverruimte

In een stabiele organisatie neemt het dataverkeer jaarlijks met tientallen percentages toe. Dit komt onder meer door de toename van e-mailverkeer, maar ook door zwaardere bestanden in de vorm van bewegend beeldmateriaal. In een snelgroeiende organisatie ligt dat percentage vaak veel hoger. Daar komt bij dat vanuit de interne en externe omgeving eisen gesteld worden aan vaak lange bewaartermijnen. Door deze ontwikkelingen krijgt de hardware in de serverruimte steeds complexere taken te verwerken. Als organisatie wil je dat de hardware in de serverruimte optimaal presteert zodat zware bestanden de servers niet vertragen. Wij helpen je.

Vraag vrijblijvend meer informatie aan over serverruimte
Serverruimte bij Acknowledge
Serverruimte bij Acknowledge

Onze ICT infrastructuur partners

Interconnect  -  Citrix  -  VMware  -  HPE  -  Dell  -  APC  

We ondersteunen je volledig op het gebied van serverruimte!

 

Onze serverruimtes bevinden zich in Nederland, onder de Nederlandse wet- en regelgeving. We bieden je UPS zodat je nooit gegevens verliest door stroomuitval. Daarnaast zorgt onze storage ervoor dat jouw data snel en makkelijk toegankelijk is. Onze servers hebben een positieve invloed op al jouw bedrijfsprocessen en dankzij networking houden we de toename van dataverkeer onder controle. We helpen je met functioneel en technisch ontwerp, advies en implementatie en de juiste inzet van je budget.

De voordelen van serverruimte bij Acknowledge

IDEALE COMBINATIE

Van advies, implementatie en hardware voor de volledige inrichting van de serverruimte.

OPTIMALE PROCESSEN

Jouw bedrijfsprocessen verlopen ongestoord met onze hardware voor serverruimtes.

TRANSPARATIE

We zijn altijd open en transparant in onze calculaties en dienstpaketten. 

Vraag vrijblijvend meer informatie aan over serverruimte

GERELATEERDE OPLOSSINGEN

Devices
Werkplekken
Mobility

GERELATEERDE PARTNERS

Citrix
VMware
HP Enterprise

 

zie welke klanten voor Acknowledge kiezen