(function(d,s,i,r) { if (d.getElementById(i)){return;} var n=d.createElement(s),e=d.getElementsByTagName(s)[0]; n.id=i;n.src='//js.hs-analytics.net/analytics/'+(Math.ceil(new Date()/r)*r)+'/554273.js'; e.parentNode.insertBefore(n, e); })(document,"script","hs-analytics",300000);

Gratis inspiratiesessie customer journey: scoor een 10+ voor klantervaring

Organisaties als Bol.com en Coolblue zijn continu bezig met het verbeteren van de customer journey. Ze weten precies welke reis hun klant aflegt tot ze overgaan op het aankopen van een product en zorgen ervoor dat dit op rolletjes loopt. Het begint bij de verleiding, vervolgens ontvangen klanten een leuk blauw pakketje en bij klantontevredenheid is er een ludieke compensatie. Het resultaat? Trouwe klanten én ambassadeurs!

Inhoudelijk

Samen met Comaxx organiseren we een complete en gratis inspiratiesessie met alle ins en outs over customer journeys. Er komen onderwerpen aan bod als:

• Wat is een customer journey en wat kan ik ermee?
• Hoe pas ik de customer journey toe in mijn organisatie?

Tijdens deze sessie leiden we je in slechts twee uur rond in de wereld van de customer journey én delen we met jou alle ins en outs. Met praktijkgerichte voorbeelden ontdek jij wat een customer journey voor jouw organisatie betekent en hoe je dit toepast.

We garanderen je dat je na deze sessie met energie én inspiratie naar huis gaat!

Wanneer

21 oktober 2015

Kosten

Gratis

Schrijf-je-hier-in.png

Gerelateerde artikelen