(function(d,s,i,r) { if (d.getElementById(i)){return;} var n=d.createElement(s),e=d.getElementsByTagName(s)[0]; n.id=i;n.src='//js.hs-analytics.net/analytics/'+(Math.ceil(new Date()/r)*r)+'/554273.js'; e.parentNode.insertBefore(n, e); })(document,"script","hs-analytics",300000);

Eendaagse training - SharePoint 2013 Documentmanagement

De content binnen uw organisatie groeit, maar is uw organisatie klaar om hiermee om te gaan?

Een goed ingericht documentmanagementsysteem helpt uw organisatie enorm. SharePoint 2013 biedt u alle middelen om uw informatie vast te leggen, te delen, beveiligen en beheren. Niet alleen voor digitale documenten, maar ook voor afbeeldingen en e-mailberichten.

Inhoudelijk

Tijdens de trainingen leert u hoe u documenten inricht bij uw organisatie m.b.v. SharePoint 2013. De volgende onderwerpen komen aanbod:

Document bibliotheken
- Inhoudstypes (metadata)
- Opzoekkolommen
- Versionering, in/uit checken
- Documenten publiceren
- Document sjablonen en snelonderdelen
- Document sets (folders met metadata)

Rechten
- Groepen aanmaken
- Rechten toewijzen

Voor wie is dit bedoeld?

De training is bedoeld voor functioneel/technisch applicatiebeheerders die verantwoordelijk zijn voor de inhoudelijke configuratie van portalen en teamsites binnen SharePoint.

Basiskennis: training "SharePoint 2013 introductie voor Applicatie beheerders" of vergelijkbare kennis.

Wanneer

De training vindt plaats op donderdag 12 februari van 9.00 uur tot 17.00 uur.

Kosten

Voor de deelname aan deze training wordt een bedrag van € 349,- excl. BTW in rekening gebracht. Dit is inclusief locatiekosten, versnaperingen gedurende de training en trainingsmateriaal.

Gerelateerde artikelen