(function(d,s,i,r) { if (d.getElementById(i)){return;} var n=d.createElement(s),e=d.getElementsByTagName(s)[0]; n.id=i;n.src='//js.hs-analytics.net/analytics/'+(Math.ceil(new Date()/r)*r)+'/554273.js'; e.parentNode.insertBefore(n, e); })(document,"script","hs-analytics",300000);

Eendaagse training - SharePoint 2013 Content management

Je hebt vast al eens gehoord dat SharePoint goed inzetbaar is als documentmanagementsysteem, intranet, samenwerkingsplatform, zoekmachine etc. Maar wist je dat het ook uitstekend geschikt is als content management systeem?

Inhoudelijk

Tijdens de trainingen leer je hoe je vorm geeft aan SharePoint intranet of een ander portaal.

Door het aanpassen van de inleiding en het werken met verschillende stijlen ziet uw ziet jouw omgeving er in een handomdraai professioneel uit.

De volgende onderwerpen komen aan bod:

Design Manager
- Importeren ontwerp bestanden
- Hoofdpagina's (Master Pages)
- SharePoint onderdelen (snippets) op de juiste plek plaatsen

Pagina - indelingen (Page Layouts)
- Inhoudstypes (metadata) aanmaken
- Indeling van content pagina's aanpassen
- Eigen sjabloon maken (pagina-indelingen)

Voor wie is dit bedoeld?

De training is bedoeld voor functioneel/technisch applicatiebeheerders die verantwoordelijk zijn voor de inhoudelijke configuratie van portalen en teamsites binnen SharePoint. Basiskennis van SharePoint als eindgebruiker en HTML en CSS is gewenst.

Wanneer

De training vindt plaats op 5 augustus van 9.00 uur tot 17.00 uur.

Kosten

Voor de deelname aan deze training wordt een bedrag van € 349,- excl. BTW in rekening gebracht. Dit is inclusief locatiekosten, versnaperingen gedurende de training en trainingsmateriaal.

Gerelateerde artikelen