(function(d,s,i,r) { if (d.getElementById(i)){return;} var n=d.createElement(s),e=d.getElementsByTagName(s)[0]; n.id=i;n.src='//js.hs-analytics.net/analytics/'+(Math.ceil(new Date()/r)*r)+'/554273.js'; e.parentNode.insertBefore(n, e); })(document,"script","hs-analytics",300000);

Eendaagse training - Risk based process modelling

Iedere organisatie heeft ermee te maken: het beschrijven van bedrijfsprocessen. Om jouw bedrijfsprocessen beheersbaar te houden, is het van belang om (potentiële) risico’s in kaart te brengen. Denk bijvoorbeeld aan risico's op het gebied van beveiliging, kwaliteit en financiën.

Inhoudelijk

Tijdens de eendaagse training Risk based proces modelling krijg je praktische handvatten aangereikt op het gebied van risicoanalyse en risicobeheersing van jouw bedrijfsprocessen. De volgende onderwerpen komen aan bod:

- Procestheorie
- Bedrijfsprocessenmodel
- Software voor modellering
- Risicomanagement en beheersingsmaatregelen
- Prestatie indicatoren en dashboards
- Kwaliteitssysteem en operational audits

Aan het eind van deze training ben je bekend met het maken van risicoanalyses en het uitvoeren van risicobeheersing aan de hand van bedrijfsprocessen binnen je organisatie.

Voor wie is dit bedoeld?

Deze eendaagse training is bedoeld voor iedereen die te maken heeft met het beschrijven van bedrijfsprocessen. Er is geen vereiste voorkennis noodzakelijk.

Wanneer

1 oktober 2015 om 09.00 uur. De locatie is ons hoofdkantoor in Waalre.

Kosten

Voor het deelnemen aan de cursus wordt een bedrag van € 495,- excl. BTW in rekening gebracht. Dit is inclusief locatiekosten, lunch, versnaperingen gedurende de dag en het trainingsmateriaal.

Voor de training wordt uitgegaan van een maximum aantal deelnemers van 8 personen. Wees dus op tijd met aanmelden!

Gerelateerde artikelen

De cloud maakt zijn opmars

Ben je al actief in de cloud en wil je jouw cloudomgeving optimaliseren? Of weet je nog niet zeker of de cloud de juiste keuze i…

Lees meer
24 - 04 - 2018