(function(d,s,i,r) { if (d.getElementById(i)){return;} var n=d.createElement(s),e=d.getElementsByTagName(s)[0]; n.id=i;n.src='//js.hs-analytics.net/analytics/'+(Math.ceil(new Date()/r)*r)+'/554273.js'; e.parentNode.insertBefore(n, e); })(document,"script","hs-analytics",300000);
testmsg

ICT ondersteuning en onderhoud

Het stadspark zorgt voor rust en balans binnen een dynamische omgeving. Deze factoren zijn ook binnen organisaties van optimaal belang voor het goed uitvoeren van kerntaken. Neem plaats op het bankje en ervaar dit gevoel. Door het naar wens inrichten van de beheerorganisatie, is ICT veilig, stabiel en snel. Wij bieden alle instrumenten aan waarmee jij de klanttevredenheid van jouw organisatie verbetert. Dus terwijl jij je klant weer centraal stelt, richten wij ons op jouw ICT.

Ontvang gratis binnen een dag vrijblijvend advies!
ICT ondersteuning en onderhoud
ICT ondersteuning en onderhoud


Wanneer jouw organisatie groeit..


Groeit daarmee ook de complexiteit van de ICT infrastructuur. Hierdoor is het noodzakelijk dat ook jouw ICT afdeling meegroeit. Deze ICT specialisten brengen veelal wel hoge kosten met zich mee. Onze Managed Services bieden in dat geval uitkomst. De juiste ondersteuning is tegenwoordig namelijk essentieel. 

Tegenwoordig draait alles om gebruikersgemak: snel en effectief geholpen worden. Echter is er tegenwoordig door steeds meer variatie in systemen, applicaties, devices en typen gebruikers een grote uitdaging de juiste hulp te bieden en het betaalbaar te houden. Onze managed services zijn er hierdoor op gericht om op het gebied van ICT zo snel, goed én volledig mogelijk te ontzorgen.

 

Onze ICT ondersteuning en onderhoud diensten en tooling

Deze bedrijven kiezen voor onze ICT ondersteuning en onderhoud

De voordelen van ICT ondersteuning en onderhoud bij Acknowledge

BEHEER

Functioneel en technisch beheer van je ICT landschap.

CONTINUÏTEIT

Gegarandeerde continuïteit van de organisatie.

LAGERE KOSTEN

Lagere kosten door aanwezige schaalbaarheid van diensten.