(function(d,s,i,r) { if (d.getElementById(i)){return;} var n=d.createElement(s),e=d.getElementsByTagName(s)[0]; n.id=i;n.src='//js.hs-analytics.net/analytics/'+(Math.ceil(new Date()/r)*r)+'/554273.js'; e.parentNode.insertBefore(n, e); })(document,"script","hs-analytics",300000);
testmsg

Enterprise mobility management

Enterprise mobility management noemen we ook wel EMM. Het is de volledige set aan mensen, processen en technologieën die erop gefocust zijn een groeiend aantal mobiele devices, draadloze netwerken en aanverwante services te managen. Wij bieden een stabiele en veilige totaaloplossing voor jouw organisatie.

Enterprise mobility bij Acknowledge
Enterprise mobility bij Acknowledge
Download nu de unified communications mobility checklist!

Onze Enterprise mobility management partners

HP inc.  -  Dell  -  Microsoft  

We ondersteunen je volledig op het gebied van Enterprise mobility management!

 

Mobiele devices en apps maken je medewerkers productiever. Dat resulteert in meer winst onder de streep. Daarnaast zorgt EMM voor optimalisatie van je bedrijfsprocessen, waardoor de productiviteit ook toeneemt. Binnen Enterprise mobility management bieden we een aantal detailoplossingen:

  • Mobiele abonnementen: Beveiligde mobiele devices en versleutelde data zorgen ervoor dat jouw medewerkers met apps en bedrijfsinformatie effectief hun werk doen. Wij bieden je alleen passende abonnementen die ervoor zorgen dat je altijd prettig werkt.
  • Vaste en mobiele integratie: vaste en mobiele telefonie worden volledig geïntegreerd in jouw organisatie. Daardoor wordt bellen naar vast en mobiel (en andersom) helemaal gratis. Daarnaast zorgen we ervoor dat je op één toestel zowel op je vaste en mobiele nummer bereikbaar bent.
  • Mobility: we voorzien je van realisatie, advies, implementatie en het beheer van mobility diensten. Alles om in te spelen op de flexibiliteit van jouw organisatie. 

De voordelen van Enterprise mobility management bij Acknowledge

COMMITMENT

Medewerkers werken op hun eigen gewenste device. Wij zorgen dat alles veilig is.

VOLLEDIGE CONTROLE

Dankzij EMM heb je volledige controle over alle devices, apps en data binnen je organisatie.

KOSTENBESPARING

Door efficiënter en tijds- en plaatsongebonden te werken bespaar je op de kosten.

Download nu de unified communications mobility checklist!

GERELATEERDE OPLOSSINGEN

Netwerken
Cloud
Security

GERELATEERDE PARTNERS

HP inc.
Dell
Microsoft

 

zie welke klanten voor Acknowledge kiezen