(function(d,s,i,r) { if (d.getElementById(i)){return;} var n=d.createElement(s),e=d.getElementsByTagName(s)[0]; n.id=i;n.src='//js.hs-analytics.net/analytics/'+(Math.ceil(new Date()/r)*r)+'/554273.js'; e.parentNode.insertBefore(n, e); })(document,"script","hs-analytics",300000);
testmsg

Virtual private cloud hosting

Met een private cloud wordt het mogelijk om alle gewenste bestanden binnen de organisatie te benaderen met elk gewenst apparaat via internet. Daarnaast geeft het je medewerkers meer flexibiliteit en functionaliteit. Het datacenter van waaruit de cloud gehost wordt, staat op Nederlandse bodem. Al jouw data staat opgeslagen binnen Nederlandse grenzen zodat je geen rekening hoeft te houden met wet- en regelgeving buiten Nederland. Daarnaast beschikt het datacenter over een zeer snelle verbinding waardoor de snelheid en efficiëntie van je ICT infrastructuur verhoogd wordt.

Vraag vrijblijvend meer informatie aan over VPC hosting
VPC hosting bij Acknowledge
VPC hosting bij Acknowledge

We ondersteunen je volledig met onze virtual private cloud!

 

Cloud is een belangrijk en actueel thema in de wereld van ICT. Het virtualiseren van servers, bijvoorbeeld via een Virtual Private Cloud (VPC), biedt je organisatie veel voordelen, mits er een goede strategie uitgestippeld is. Hardware en resources (CPU, RAM, Storage) zijn effectiever te gebruiken en in te zetten. Een andere belangrijke kracht van cloud is een hogere mate van schaalbaarheid en flexibiliteit: resources die je niet nodig hebt, hoef je niet in te kopen. Daanaast gaat uitbreiden gaat snel en eenvoudig. Door cloud hosting werk je altijd tijd-, locatie- en hardware onafhankelijk.

Met een VPC houd je de controle zelf in handen. Je maakt eenvoudig nieuwe servers aan, breid  opslagruimte uit en verdeelt resources. Allemaal op afstand met het gemak van een muisklik. Je bespaart tijd en reageert razendsnel op een veranderende vraag. Besteed je infrastructuur uit en besteed meer tijd aan je core business. 

De voordelen van de virtual private cloud van Acknowledge

EIGEN SERVER

De kracht en zekerheid van een eigen server, zonder zorgen over de hardware.

AUTOMATISCHE UPDATES

Patches en updates worden centraal beheerd en doorgevoerd door ons. 

VOLLEDIG BEHEER

Wij regelen het volledige beheer en support van jouw private cloudomgeving.

Vraag vrijblijvend meer informatie aan over VPC hosting