(function(d,s,i,r) { if (d.getElementById(i)){return;} var n=d.createElement(s),e=d.getElementsByTagName(s)[0]; n.id=i;n.src='//js.hs-analytics.net/analytics/'+(Math.ceil(new Date()/r)*r)+'/554273.js'; e.parentNode.insertBefore(n, e); })(document,"script","hs-analytics",300000);
testmsg

Hosting / Colocatie

Colocatie is het verplaatsen van de netwerkcomponenten van intern binnen je organisatie, naar een rack in het datacenter. Dit brengt een aantal voordelen met zich mee; zoals een hogere uptime, een hogere snelheid en een verbeterde bereikbaarheid. Het datacenter waar wij gebruik van maken is compleet redundant uitgevoerd en beschikt over een zeer hoge beschikbaarheid. Het datacenter staat binnen Nederlandse grenzen zodat jouw data op eigen bodem opgeslagen blijft. Wel zo prettig.

Vraag vrijblijvend meer informatie aan over hosting
Hosting bij Acknowledge
Hosting bij Acknowledge

We ondersteunen je volledig met colocatie of hosting!

 

Je wil de continuïteit van jouw ICT waarborgen, dat is vanzelfsprekend. Jouw servers onderbrengen bij een solide datacenter is een logische stap. Om de data veilig en vertrouwd op te slaan, wil je dit  binnen de Nederlandse grenzen en wetgeving doen, om vervolgens wel heel de wereld te bedienen. Kies daarom voor onze datacenters in Brabant!

We bieden betrouwbare colocatie diensten vanuit twee high tech datacenters in Brabant, te ’s-Hertogenbosch en Eindhoven (Tier 3++) met een 99,9% uptime garantie. Op deze manier creëren wij rust voor jou en je organisatie. Richt jij je op je core business, dan doen wij de rest.  

De voordelen van colocatie / hosting bij Acknowledge

NAADLOZE INTEGRATIE

Van colocatie met andere cloud-based diensten zoals bijvoorbeeld managed firewall. 

UITSTEKENDE CONNECTIVITEIT

Zeer strenge veiligheidsnormen en uitstekende connectviteit zorgen voor zeer hoge time.

BINNEN NEDERLAND

Jouw componenten en data blijven binnen Nederlandse grenzen, geen zorgen dus!

Vraag vrijblijvend meer informatie aan over hosting

GERELATEERDE OPLOSSINGEN

Virtualisatie
Collaboration
Mobility

GERELATEERDE PARTNERS

Interconnect
eVault
Microsoft

 

zie welke klanten voor Acknowledge kiezen