(function(d,s,i,r) { if (d.getElementById(i)){return;} var n=d.createElement(s),e=d.getElementsByTagName(s)[0]; n.id=i;n.src='//js.hs-analytics.net/analytics/'+(Math.ceil(new Date()/r)*r)+'/554273.js'; e.parentNode.insertBefore(n, e); })(document,"script","hs-analytics",300000);
testmsg

Cloud software

Jouw applicaties altijd en overal beschikbaar vanaf elk gewenst apparaat. Cloud software zorgt voor een verhoogde flexibiliteit en efficiëntie. Medewerkers hebben altijd en overal toegang tot hun applicaties. Daardoor werken ze waar en wanneer ze maar willen en hebben ze altijd toegang tot belangrijke applicaties of gegevens.

Vraag vrijblijvend meer informatie aan over cloud software
Cloud software bij Acknowledge
Cloud software bij Acknowledge

We ondersteunen je volledig met cloud software!

 

Persoonlijke en contextafhankelijke werkplekken gebaseerd op tijd, locatie, apparaat en meer om te zorgen voor maximale productiviteit en efficiëntie. Je medewerkers maken eenvoudig altijd, overal en op elk apparaat gebruik van de software en business applicaties die door jouw organisatie worden gebruikt. Onze cloud software heeft een zeer hoge beschikbaarheid (99,9%) en een goede ICT ondersteuning zorgt voor een hoge betrouwbaarheid van de dienst.

De voordelen van cloud software van Acknowledge

FLEXIBILITEIT EN EFFICIENCY

Altijd en overal toegang tot applicaties.

HOGE UPTIME

Zeer hoge beschikbaarheid gegarandeerd met 99,95%.

GOEDE SUPPORT

Betrouwbaar door zeer goede ICT ondersteuning.

Vraag vrijblijvend meer informatie aan over cloud software