(function(d,s,i,r) { if (d.getElementById(i)){return;} var n=d.createElement(s),e=d.getElementsByTagName(s)[0]; n.id=i;n.src='//js.hs-analytics.net/analytics/'+(Math.ceil(new Date()/r)*r)+'/554273.js'; e.parentNode.insertBefore(n, e); })(document,"script","hs-analytics",300000);
testmsg

Office 365

Office 365 geeft je toegang tot het bekende officepakket van Microsoft. Het grote verschil met vorige versies is dat je toegang krijgt via de cloud in plaats van office lokaal te installeren. Hierdoor zijn er geen aanschafkosten voor licenties en betaal een maandelijks of jaarlijks bedrag voor het gebruik van Office 365.

Vraag vrijblijvend meer informatie aan over Office 365
Office 365 bij Acknowledge
Office 365 bij Acknowledge

We ondersteunen je volledig op het gebied van Office 365!

 

Altijd en overal toegang tot je bestanden, e-mail en agenda met Office 365. Met de nieuwste versies van vertrouwde online Office programma's zoals Word, PowerPoint en Excel wordt overal werken pas echt eenvoudig. Met Office 365 Instap heb je bovendien 1 TB aan opslagruimte voor jouw documenten en 50 GB voor je e-mails en agenda. 

Na de bestelling van Office 365 ontvang je van ons uw logingegevens voor je online omgeving: zelfservice cloud. In deze omgeving maak je gebruikers met bijbehorende mailadressen aan en gaan de gebruikers direct aan de slag met Office 365. Kom je er zelf niet uit? Dan helpen wij je graag verder!

De voordelen van Office 365 bij Acknowledge

OVERAL WERKEN

Je maakt gebruik van alle vertrouwde Office programma's op al je devices.

OPTIMAAL SAMENWERKEN

Makkelijk samenwerken in één document of snel een videoconferentie opzetten.

DE NIEUWSTE OFFICE APPS

De software werkt zich automatisch bij met de laatste, beste en veiligste versie.

Vraag vrijblijvend meer informatie aan over Office 365

GERELATEERDE OPLOSSINGEN

Software
ICT security
Cloud

GERELATEERDE PARTNERS

Microsoft


 

zie welke klanten voor Acknowledge kiezen