(function(d,s,i,r) { if (d.getElementById(i)){return;} var n=d.createElement(s),e=d.getElementsByTagName(s)[0]; n.id=i;n.src='//js.hs-analytics.net/analytics/'+(Math.ceil(new Date()/r)*r)+'/554273.js'; e.parentNode.insertBefore(n, e); })(document,"script","hs-analytics",300000);
testmsg

Applicatiemanagement

Onze oplossing voor applicatiemanagement verlaagt de kosten van je organisatie en verhoogt de flexibiliteit en kwaliteit. Dit doordat wij jouw processen juist inrichten. Bovendien analyseren we continu applicaties en serviceprocessen om deze waar nodig te optimaliseren. Ten slotte voorzien we je van voorstellen om jouw applicatielandschap te verbeteren.

Ontvang gratis binnen een dag vrijblijvend advies!
App management bij Acknowledge
App management bij Acknowledge

We ondersteunen je volledig op het gebied van applicatiemanagement!

 

Waarom applicatiemanagement? We hebben ervaring met applicatiebeheer. Het beheren van de meest uiteenlopende applicatielandschappen is voor ons een dagelijkse activiteit. Daarbij zorgen we voor optimaal capaciteitsbeheer. Alle in gebruik zijnde applicaties op de centrale IT-omgeving maken gebruik van capaciteit op de centrale IT-omgeving. De resources die deze applicaties gebruiken, zoals geheugenruimte, diskruimte en CPU-vermogen moeten optimaal worden ingezet, zodat de applicaties goed kunnen functioneren en beschikbaar zijn voor de medewerkers. Wij zorgen voor optimale capaciteit en beschikbaarheid, zodat jij je focust op je primaire business.

De voordelen van applicatiemanagement bij Acknowledge

EXPERTTEAMS

Onze expertteams leren je organisatie én applicatielandschap kennen.

FLEXIBELE CAPACITEIT

We bieden flexibiliteit door het snel op- en afschalen van capaciteit van applicaties.

GEEN ZORGEN

Over downtime. Wij optimaliseren en voorkomen storingen binnen je organisatie.

Ontvang gratis binnen een dag vrijblijvend advies!

GERELATEERDE OPLOSSINGEN

Software
ICT security
Cloud

GERELATEERDE PARTNERS

Service Direct
APM


 

zie welke klanten voor Acknowledge kiezen