(function(d,s,i,r) { if (d.getElementById(i)){return;} var n=d.createElement(s),e=d.getElementsByTagName(s)[0]; n.id=i;n.src='//js.hs-analytics.net/analytics/'+(Math.ceil(new Date()/r)*r)+'/554273.js'; e.parentNode.insertBefore(n, e); })(document,"script","hs-analytics",300000);
testmsg

Zorg, wonen en welzijn

De kwaliteit van leven verbetert sterk door de juiste inzet van sociale technologieën. Er zijn steeds meer ouderen, er ligt grote druk op kosten en er ligt veel arbeidsdruk op zorgpersoneel. Het is nu belangrijk samen te zoeken naar de juiste balans tussen professionele zorg en mantelzorg. Rekening houdend met de hoge kwaliteit van zorg die we gewend zijn. Op dit vlak bieden wij kennis en ervaring op de zorgprocessen. Met hierbij efficiency en kostenreductie als belangrijkste speerpunten.

Lees nu meer over onze zorgoplossingen
Paul Slaats
Paul Slaats

Zorginnovatie door Acknowledge Health Innovation

Wij zijn ervan overtuigd dat de kwaliteit van de geleverde zorg versterkt wordt door het realiseren van zinvolle innovaties. In onze visie gaat innoveren hand in hand met slim werken, leren en presteren. We zorgen voor toegevoegde waarde door mens, proces en systeem duurzaam te verbinden. We bieden innovatie aan als dienst (Innovation as a Service) en organiseren innovaties door de inzet van unieke combinaties van diensten en services.

Ga naar Acknowledge Health Innovation

Betaalbaar welzijn

Er zijn steeds meer ouderen, dit zorgt voor een enorme stijging in de kosten van welzijn en zorg. Zelfmanagement en zelfredzaamheid zorgen ervoor dat het welzijn en de kwaliteit van zorg betaalbaar wordt. Innovaties als e-health zijn hierin belangrijke factoren. Ook jouw welzijnsorganisatie draagt bij aan een verbeterde leefomgeving voor ouderen.

Lees meer over betaalbaar welzijn

Langer thuis wonen door middel van domotica

Zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen zorgt voor een beter welzijn. Door de zelfredzaamheid en zorg op afstand te optimaliseren bereik je dit doel. Domotica en e-zorg leveren hierbij een enorme bijdrage. Zorg op afstand faciliteer je met domotica, efficientere thuiszorg is hiervan het resultaat. Zelfstandig wonen voor ouderen is de trend waar iedere ouderenorganisatie mee bezig hoort te zijn.

Lees meer over langer thuis wonen

Wat maakt ons uniek?

Vanuit kennis van problematieken binnen de branche denken we proactief met je mee.

Door tijdelijke ondersteuning of het volledig ontzorgen zijn we het verlengstuk van bestaande ICT afdelingen.

Het bieden van expertise en advies met betrekking tot beleidsontwikkeling.

Met het oog op efficiëncy en kostenbesparing bieden wij toegevoegde waarde op zorgprocessen.

Interessant nieuws

Evenementen

Er zijn geen resultaten gevonden.

Plezierige partner om mee samen te werken. Ze willen graag vooruit en dat is belangrijk. We gaan er samen voor.

Roelof Bos
Roelof Bos
ICT manager - De Meerwaarde

Samen met Acknowledge kijken we naar het optimaliseren en innoveren van onze oplossing. We kunnen inmiddels niet meer zonder.

Leon Janssen
Leon Janssen
Zorgmanager - Sint Anna Boxmeer

zie waarom klanten voor ons kiezen, zie wie ons bedrijf vertrouwt