(function(d,s,i,r) { if (d.getElementById(i)){return;} var n=d.createElement(s),e=d.getElementsByTagName(s)[0]; n.id=i;n.src='//js.hs-analytics.net/analytics/'+(Math.ceil(new Date()/r)*r)+'/554273.js'; e.parentNode.insertBefore(n, e); })(document,"script","hs-analytics",300000);
testmsg

Zakelijk & Retail

Nieuwe business modellen veranderen de wereld fundamenteel. Clouddiensten zijn de nieuwe manier van ICT voorziening en big data biedt enorme mogelijkheden. Om de boot niet te missen is het belangrijk nu in te spelen op de hogere eisen die klanten stellen door deze ontwikkelingen.

Stel je vraag aan Bart, onze expert zakelijk en retail
Bart Segeren
Bart Segeren

Shopping in 2020 en ontwikkelingen in retail

Met de komst van online retail is de innovatie binnen de detailhandel echt losgebarsten. Eerst met webshops, daarna analytics en nu technologie in de fysieke winkel. Alles om de klant van a tot z een perfecte beleving te geven. In 2020 betalen je klanten digitaal en draadloos en voorzie je klanten van persoons- en plaatsgebonden informatie. Ook geef je de klant zelf keuzes als: online of offline kopen en direct meenemen, afhalen of thuisbezorgen.

Lees meer over ontwikkelingen in de retail

Zakelijke visie op het nieuwe werken en internet of things

Het Nieuwe Werken wordt breed omarmt en beschikbaarheid van ICT netwerken en clouddiensten is daardoor cruciaal voor je bedrijfsvoering. Kennis delen en effectief samenwerken zijn belangrijker dan ooit. Internet of things gaat steeds meer bijdragen aan het bereiken van jouw visie en organisatiedoelen. Terwijl big data en de analytics je inzicht geven in het gebruik van je producten en diensten, is oog voor cybercriminaliteit bepalend voor het veiligstellen van je gegevens.

Lees meer over de zakelijke visie op het nieuwe werken

Wat maakt ons uniek?

Vanuit kennis binnen de zakelijke en retail branche denken we proactief mee jouw organisatie.

Wij kijken naar de beste oplossing voor jou door een merkonafhankelijke bril.

We leveren diensten vanuit een optimale kosten - baten verhouding.

Wij zijn het verlengstuk van bestaande ICT afdelingen binnen jouw organisatie.

We denken vanuit toegevoegde waarde voor jouw organisatie en jouw klanten. 

Wij zijn dé sparringspartner op het gebied van vernieuwingen en innovaties.

Vul onderstaande velden volledig in. Laat je vraag of suggestie achter bij 'bericht'. 

Interessant nieuws

Een soepele onboarding

Zorg ervoor dat ook nieuwe medewerkers veilig kunnen werken en stem af tot welke applicaties deze medewerkers toegang krijgen. M…

Lees meer
19 - 06 - 2018

Evenementen

Er zijn geen resultaten gevonden.

 

zie waarom klanten voor ons kiezen


Tijdens onze stage schreef ik samen met een medestudent een strategisch marketingplan. Hierbij zijn we echt behandeld als afstudeerders. Zo was er veel ruimte voor eigen inbreng en werkten we zelfstandig aan onze opdracht. Onze begeleider gaf ons volledige toegang tot bronnen en gaf ons waar nodig tips. Dit maakt dat de stage heel echt aanvoelt. Na afloop van het project kregen we veel complimenten vanuit de organisatie en zelfs een baan aangeboden! We mogen onze aanbevelingen dus nu zelf uitvoeren!

Marc van de Ven
Marc van de Ven
Afstudeerstagiair videoconsulting

Acknowledge is een partij die ons ondersteunt op het gebied van systeembeheer en dient als derdelijns ondersteuning, als een soort vangnet voor onze organisatie met kennis waar die bij ons ontbreekt.

Timo van den Berg
Timo van den Berg
Manager ICT - Korein Groep

 

zie wie ons vertrouwt