(function(d,s,i,r) { if (d.getElementById(i)){return;} var n=d.createElement(s),e=d.getElementsByTagName(s)[0]; n.id=i;n.src='//js.hs-analytics.net/analytics/'+(Math.ceil(new Date()/r)*r)+'/554273.js'; e.parentNode.insertBefore(n, e); })(document,"script","hs-analytics",300000);
testmsg

Zakelijk & Retail

Nieuwe business modellen veranderen de wereld fundamenteel. Clouddiensten zijn de nieuwe manier van ICT voorziening en big data biedt enorme mogelijkheden. Om de boot niet te missen is het belangrijk nu in te spelen op de hogere eisen die klanten stellen door deze ontwikkelingen.

Stel je vraag aan Bart, onze expert zakelijk en retail
Bart Segeren
Bart Segeren

Shopping in 2020 en ontwikkelingen in retail

Met de komst van online retail is de innovatie binnen de detailhandel echt losgebarsten. Eerst met webshops, daarna analytics en nu technologie in de fysieke winkel. Alles om de klant van a tot z een perfecte beleving te geven. In 2020 betalen je klanten digitaal en draadloos en voorzie je klanten van persoons- en plaatsgebonden informatie. Ook geef je de klant zelf keuzes als: online of offline kopen en direct meenemen, afhalen of thuisbezorgen.

Lees meer over ontwikkelingen in de retail

Zakelijke visie op het nieuwe werken en internet of things

Het Nieuwe Werken wordt breed omarmt en beschikbaarheid van ICT netwerken en clouddiensten is daardoor cruciaal voor je bedrijfsvoering. Kennis delen en effectief samenwerken zijn belangrijker dan ooit. Internet of things gaat steeds meer bijdragen aan het bereiken van jouw visie en organisatiedoelen. Terwijl big data en de analytics je inzicht geven in het gebruik van je producten en diensten, is oog voor cybercriminaliteit bepalend voor het veiligstellen van je gegevens.

Lees meer over de zakelijke visie op het nieuwe werken

Wat maakt ons uniek?

Vanuit kennis binnen de zakelijke en retail branche denken we proactief mee jouw organisatie.

Wij kijken naar de beste oplossing voor jou door een merkonafhankelijke bril.

We leveren diensten vanuit een optimale kosten - baten verhouding.

Wij zijn het verlengstuk van bestaande ICT afdelingen binnen jouw organisatie.

We denken vanuit toegevoegde waarde voor jouw organisatie en jouw klanten. 

Wij zijn dé sparringspartner op het gebied van vernieuwingen en innovaties.

Vul onderstaande velden volledig in. Laat je vraag of suggestie achter bij 'bericht'. 

Interessant nieuws

Evenementen

Er zijn geen resultaten gevonden.

 

zie waarom klanten voor ons kiezen


Acknowledge is een gezellig bedrijf met enthousiaste medewerkers, waar alles goed geregeld is. Als stagiair op de Servicedesk loste ik zelfstandig incidenten op voor klanten. Ook voerde ik een project uit op locatie. Samen met mijn collega’s loste ik risico’s op, waarbij een zo minimaal mogelijke belasting voor de klant centraal stond. Hierbij had ik veel eigen inbreng en kon ik ook anderen helpen. Er werd naar mij geluisterd wat ik erg prettig vond. Mijn stage heb ik zo positief ervaren, dat ik nu als vakantiemedewerker op de Servicedesk werk.

Wesley de Wit
Wesley de Wit
Stagiair Servicedesk

Plezierige partner om mee samen te werken. Ze willen graag vooruit en dat is belangrijk. We gaan er samen voor.

Roelof Bos
Roelof Bos
ICT manager - De Meerwaarde

 

zie wie ons vertrouwt