(function(d,s,i,r) { if (d.getElementById(i)){return;} var n=d.createElement(s),e=d.getElementsByTagName(s)[0]; n.id=i;n.src='//js.hs-analytics.net/analytics/'+(Math.ceil(new Date()/r)*r)+'/554273.js'; e.parentNode.insertBefore(n, e); })(document,"script","hs-analytics",300000);
testmsg

De digitale klas, flipping the classroom en learning analytics

Studenten en docenten worden steeds mondiger. Kwaliteit wordt niet alleen verwacht, maar veel vaker geëist. Digitaal onderwijs wordt de standaard. Een digitale leeromgeving en flipped classrooms zorgen voor meer persoonlijke aandacht voor de student. Digitalisering in het onderwijs geeft daarnaast kansen inzicht te krijgen in studenten en zo gepersonaliseerd onderwijs aan te bieden. Als kennispartner in het onderwijs helpen wij u graag met een digitaal onderwijsstrategie.

Innovatie in het onderwijs - Zo pakken wij dat aan:

Digitale klas en een electronische leeromgeving

Onderwijsinstellingen willen steeds flexibeler en aantrekkelijker onderwijs aanbieden. Met het inzetten van de digitale klas en een digitale leeromgeving kunnen deze ambities gerealiseerd worden. Studenten kunnen thuis de stof bekijken via platformen die aansluiten bij de generatie. Klassikaal worden met digitale hulpmiddelen vragen beantwoord en groepsprocessen opgezet.

Flipping the classroom voor meer aandacht klassikaal

Blended learning is een veel besproken onderwerp binnen het onderwijs. Flipping de classroom is een vorm van blended learning. Thuis de stof bekijken en bestuderen en zorgen dat klassikaal aandacht vrijkomt voor persoonlijke aandacht en het werken in groepen. Nieuwe technologie en innovatie zorgt voor een meer aandacht voor de student.

Learning analytics voor gepersonaliseerd onderwijs

Door de digitalisering van het onderwijs kan steeds meer data vastgelegd worden. Wanneer je deze data analyseert geeft dit een gedetailleerd inzicht op de studiewijze van studenten. Met deze learning analytics stel je een persoonlijk onderwijsaanbod samen dat aansluit bij de individuele behoefte van je studenten.

Interessant industrie en high tech nieuws

De cloud maakt zijn opmars

Ben je al actief in de cloud en wil je jouw cloudomgeving optimaliseren? Of weet je nog niet zeker of de cloud de juiste keuze i…

Lees meer
24 - 04 - 2018

Evenementen

Er zijn geen resultaten gevonden.