(function(d,s,i,r) { if (d.getElementById(i)){return;} var n=d.createElement(s),e=d.getElementsByTagName(s)[0]; n.id=i;n.src='//js.hs-analytics.net/analytics/'+(Math.ceil(new Date()/r)*r)+'/554273.js'; e.parentNode.insertBefore(n, e); })(document,"script","hs-analytics",300000);
testmsg

Cloud computing, zaakgericht werken en big data bij de overheid,

Burgers willen meer inzicht in de overheid, eenvoudiger communiceren met gemeente en overheden en een klantgerichte werkwijze. De digitale overheid is aan de orde van de dag. Zaakgericht werken binnen de overheid zorgt ervoor dat de burgers en ondernemers centraal staan. Cloud computing en big data werkt kosten verlagend. Wij helpen je graag deze vraagstukken handen en voeten te geven om zo de klanttevredenheid te verhogen.

Cloudstrategie en ICT security bij de overheid

Ook binnen de overheid neemt het gebruik van cloud computing toe. Cloud computing bij de overheid biedt veel voordelen. Wel moet rekening gehouden worden met de security van data en privacy van persoonsgegevens. Welke data zet je in de cloud en welke juist niet. Een goed beleidsplan voorafgaand aan de implementatie zorgt voor inzicht in functionaliteit en kosten. 

Zaakgericht werken binnen de overheid

De inwoners en bedrijven binnen je verzorgingsgebied centraal stellen. Klantevredenheid omhoog brengen door inzicht in je overheidsorganisatie te geven. Efficiënter werken door meer verantwoordelijkheid bij medewerkers te leggen. Om zaakgericht te werken is het belangrijk gegevens eenvoudig te kunnen delen. De juiste technologie zorgt voor een goede samenwerking tussen medewerkers, inwoners en ondernemers.

Big data bij de overheid

Iedere gemeenten of rijksoverheidsdienst beschikt over grote hoeveelheden data. Veel van deze data is geld waard. De vraag is welke data en hoe kan je deze big data revolutie gebruiken. Stem je beleid af op de analyse van big data. Zo kan je werkprocessen optimaliseren van buitendienst medewerkers, of breng je gebruik van infrastructuur in kaart. Gebruik de beschikbare data om inwoners en gebruikers beter van dienst te zijn en realiseer een hogere klanttevredenheid.

Interessant industrie en high tech nieuws

De cloud maakt zijn opmars

Ben je al actief in de cloud en wil je jouw cloudomgeving optimaliseren? Of weet je nog niet zeker of de cloud de juiste keuze i…

Lees meer
24 - 04 - 2018

Evenementen

Er zijn geen resultaten gevonden.