(function(d,s,i,r) { if (d.getElementById(i)){return;} var n=d.createElement(s),e=d.getElementsByTagName(s)[0]; n.id=i;n.src='//js.hs-analytics.net/analytics/'+(Math.ceil(new Date()/r)*r)+'/554273.js'; e.parentNode.insertBefore(n, e); })(document,"script","hs-analytics",300000);
testmsg

Industrie en High Tech

Alles binnen deze branche moet sneller, efficiënter en slimmer. De branche heeft sterk te maken met de ontwikkeling van slimme apparaten en complexe technologie. De juiste inzet van informatie- en communicatietechnologie is hierin een belangrijke enabler.

Stel je vraag aan Henno, onze industrie en high tech expert
Henno Vos
Henno Vos

Industrie 4.0 voor slimme productieprocessen

Digitalisering en ketensamenwerking zorgen voor innovatiekracht. Steeds vaker willen consumenten gepersonaliseerde producten. Met internet of things, big data en een slim productieproces maak je dit mogelijk. Tegelijkertijd realiseer je door ketensamenwerking schaalvergroting. Wij denken graag met je mee over de mogelijkheden van digitalisering binnen jouw organisatie.

Lees meer over industrie 4.0

Innovatie technologie en kostenefficiency in high-tech

Door de steeds korter wordende life cycle is projectmatig werken steeds belangrijker in reseach & developmet (R&D). Rapid prototyping en precision engineering zijn nodig om op de juiste wijze innovatiekracht te benutten. Ketensamenwerking om technische innovaties van de grond te krijgen en slimme technologie om samenwerkingen projectmatig aan te vliegen.

Lees meer over innovatie technologie in high-tech

Wat maakt ons uniek?

Wij denken proactief mee door de kennis van problematieken in industrie en high tech.

Door ondersteuning en ontzorging zijn we het verlengstuk van jouw ICT organisatie.

Wij zijn dé sparringspartner voor jouw organisatie op het gebied van vernieuwingen en innovaties.

We hebben kenniscapaciteit door strategische samenwerkingsverbanden met diverse gevestigde instituten. 

Wij bevinden ons in het bruisende en dynamische hart van de Brainport regio.

Vul onderstaande velden volledig in. Laat je vraag of suggestie achter bij 'bericht'. 

Interessant nieuws

De cloud maakt zijn opmars

Ben je al actief in de cloud en wil je jouw cloudomgeving optimaliseren? Of weet je nog niet zeker of de cloud de juiste keuze i…

Lees meer
24 - 04 - 2018

Evenementen

Er zijn geen resultaten gevonden.

 

zie waarom klanten voor ons kiezen


Acknowledge is een gezellig bedrijf met enthousiaste medewerkers, waar alles goed geregeld is. Als stagiair op de Servicedesk loste ik zelfstandig incidenten op voor klanten. Ook voerde ik een project uit op locatie. Samen met mijn collega’s loste ik risico’s op, waarbij een zo minimaal mogelijke belasting voor de klant centraal stond. Hierbij had ik veel eigen inbreng en kon ik ook anderen helpen. Er werd naar mij geluisterd wat ik erg prettig vond. Mijn stage heb ik zo positief ervaren, dat ik nu als vakantiemedewerker op de Servicedesk werk.

Wesley de Wit
Wesley de Wit
Stagiair Servicedesk

Tijdens onze stage schreef ik samen met een medestudent een strategisch marketingplan. Hierbij zijn we echt behandeld als afstudeerders. Zo was er veel ruimte voor eigen inbreng en werkten we zelfstandig aan onze opdracht. Onze begeleider gaf ons volledige toegang tot bronnen en gaf ons waar nodig tips. Dit maakt dat de stage heel echt aanvoelt. Na afloop van het project kregen we veel complimenten vanuit de organisatie en zelfs een baan aangeboden! We mogen onze aanbevelingen dus nu zelf uitvoeren!

Marc van de Ven
Marc van de Ven
Afstudeerstagiair videoconsulting

 

zie wie ons vertrouwt