(function(d,s,i,r) { if (d.getElementById(i)){return;} var n=d.createElement(s),e=d.getElementsByTagName(s)[0]; n.id=i;n.src='//js.hs-analytics.net/analytics/'+(Math.ceil(new Date()/r)*r)+'/554273.js'; e.parentNode.insertBefore(n, e); })(document,"script","hs-analytics",300000);

Zorginnovatie met een bestemming

Over collectief leiderschap met impact

"Collectieve innovatie met impact begint met jezelf. Leiderschap voor jezelf, zorg en samenleving. Van ‘ja maar’, naar ‘ja en’, hoe ga je maatschappelijke uitdagingen gebruiken als bron van inspiratie, verbinding en vernieuwing? Dat is de missie van collectieve leiders. Hoe boor je dat potentieel aan in jezelf en dien je tegelijk de organisatie en de maatschappij? Geen droom maar werkelijkheid en te ontwikkelen voor leiders die verder willen gaan." - Sander Tideman.

De toekomst van zorg verandert snel. Er vinden verschuivingen plaats van zorg naar gezondheid. En een verschuiving van cliënten en patiënten naar burgers met een zorgvraag. Bovendien gaat de ontwikkeling van de technologie razendsnel. Zoals TNO onderzoek zegt: ''Een transitie naar P4 Gezondheid en Zorg: Participatief, Persoonlijk, Preventief en Predictief.'' Al deze ontwikkelingen hebben een grote invloed op de toekomst van zorgorganisaties. Een toekomst waarin participatie en werken aan gezondheid voor burgers, in plaats van ziekte, vanzelfsprekend wordt. Deze toekomst bereik je door innovatie op een participerende manier met diverse partijen van binnen en buiten de zorg: collectieve innovatie met impact.

Bekijk het programma en meld je aan

If-you-want-go-fast-compressor.jpg

Veel leiders vragen zich af: hoe geef ik collectieve innovatie een plek in mijn organisatie? Hoe heeft dat een duurzame impact op mijn doelgroep en de samenleving? Wat vraagt dat van mij als leider, van mijn organisatie en hoe doe ik dat in het grotere zorg ecosysteem?

Daarom organiseren wij op 1 april in de Theaterloods bij Radio Kootwijk een interactieve leerdag. Met vragen en antwoorden over organisatievraagstukken. Denk hierbij aan financiering, opschaling van nieuwe technologieën, innovatie met start-ups en integratie in het zorgproces. Daarnaast hebben we het over leiderschap, collectief leiderschap in het ecosysteem, creëren van een inspirerende visie, juiste mindsets, verandering van paradigma’s en co-creatie met vele partijen. Deze begrippen vormen dé basis voor dit evenement zorginnovatie met een bestemming en is een co-creatie van Flow Foundation, Nuqleus en Acknowledge. 

Met inspirerende sprekers, workshops, reflectie, muziek en theater, intervisie wandeling over de prachtige Veluwe op een prachtige locatie, ondernemerspanel en als output een concreet persoonlijk actieplan.

Eén van de sprekers is Matthijs Blokhuis van Noaber Foundation: Innovatie met Impact. Zij verstrekken kapitaal en kennis voor collectieve innovatie. Met het Noaber Netwerk creëren ze samenwerking, zoeken ze naar versterkende investeringen en projecten. Vooral in het domein van de gezondheidszorg en toepassingen van informatietechnologie. Leer van Matthijs hoe je de toekomst zelf vormgeeft en hoe je dat financiert.

Voor wie?
Voor managers en bestuurders van binnen en buiten de zorg, die innovatie een plek willen geven in hun organisatie en impact willen creëren voor zorg en samenleving in verbinding met andere partijen. 

Ben je nieuwsgierig geworden? Klik op de uitnodiging voor alle informatie, de sprekers en meld je meteen aan! Collega’s en introducés zijn van harte welkom.

Datum en tijd
Vrijdag 1 april 2016

Locatie
Theaterloods Radio Kootwijk (nabij Apeldoorn)

Prijs
€ 895,- (excl. BTW)

New Call-to-action

 

Gerelateerde artikelen