(function(d,s,i,r) { if (d.getElementById(i)){return;} var n=d.createElement(s),e=d.getElementsByTagName(s)[0]; n.id=i;n.src='//js.hs-analytics.net/analytics/'+(Math.ceil(new Date()/r)*r)+'/554273.js'; e.parentNode.insertBefore(n, e); })(document,"script","hs-analytics",300000);

Veilig mobiel werken met Enterprise Mobility Management

Altijd en overal toegang tot je zakelijke bestanden, handig toch? Veel organisaties zien de voordelen van mobiel werken, maar worstelen ook met de beveiliging van bedrijfsgegevens op de toestellen van medewerkers. Enterprise Mobility Management is de oplossing! Het EMM-model is ontwikkeld om ervoor te zorgen dat er in jouw organisatie veilig gewerkt kan worden met mobile devices. Benieuwd hoe het EMM-model werkt en wat dit voor jouw organisatie kan betekenen? Download dan het model, de uitleg en de checklist via onderstaande button!

 

Download direct het gratis EMM-model

Heb je hulp nodig of twijfel je over de invulling van het EMM? Wij kunnen je in iedere stap ondersteunen. Neem contact op met paulvanhuijgevoort@Acknowledge.nl. We helpen je graag op weg naar een optimale invulling van jouw Enterprise Mobility Management!

 

kleinvoorblogiStock-911294484.jpg

Gerelateerde artikelen