(function(d,s,i,r) { if (d.getElementById(i)){return;} var n=d.createElement(s),e=d.getElementsByTagName(s)[0]; n.id=i;n.src='//js.hs-analytics.net/analytics/'+(Math.ceil(new Date()/r)*r)+'/554273.js'; e.parentNode.insertBefore(n, e); })(document,"script","hs-analytics",300000);

Unified Collaboration: een communicatieoplossing voor iedere organisatie

Afstand, tijdstip en locatie zijn allang niet meer bepalend voor onze communicatie en samenwerking. Toch gaat er nog veel tijd verloren doordat personen onbereikbaar zijn of vanwege de beperkte toegang tot informatie. Met de juiste vorm van Unified Collaboration optimaliseer je de communicatie en breng je de samenwerking binnen jouw organisatie naar een hoger niveau.

 

Download direct het e-book 

Waar telefonie vroeger de belangrijkste manier was om informatie op afstand uit te wisselen, hebben medewerkers tegenwoordig tal van mogelijkheden om in contact te komen met collega's of relaties. Hierdoor zijn ze beter bereikbaar en werken ze efficiënter. Beslissingen worden bovendien sneller en makkelijker genomen. Optimaal samenwerken, ook wel collaboration genoemd, is dan ook niks nieuws. Door de opkomst van verschillende technologische ontwikkelingen en handige tools verandert de manier waarop collaboration plaatsvindt echter wél.

Huidige werknemers zijn gewend om samen te werken in Microsoft Teams, een videoconferentie op te zetten via Skype for Business of elkaars contactgegevens te zoeken op LinkedIn. Alle manieren van communiceren worden veelvuldig naast elkaar ingezet, hoewel er nog veel tijdwinst valt te behalen in de overgang tussen de verschillende communicatiemiddelen. Dit begint allemaal bij het kiezen van de juiste methode van collaboration voor jouw bedrijf. Want ga je voor Unified Communication as a Service (UCaaS) of houd je het toch bij een traditionele on-premise-oplossing? Wij helpen je graag met het maken van de beste keuze voor jouw bedrijf. 

 In dit e-book: 

  • De belangrijkste trends in de ICT-wereld;
  • Verschillende vormen van Unified Collaboration;
  • Een QuickScan;
  • Geheel vrijblijvend en kosteloos advies. 

Gerelateerde artikelen