(function(d,s,i,r) { if (d.getElementById(i)){return;} var n=d.createElement(s),e=d.getElementsByTagName(s)[0]; n.id=i;n.src='//js.hs-analytics.net/analytics/'+(Math.ceil(new Date()/r)*r)+'/554273.js'; e.parentNode.insertBefore(n, e); })(document,"script","hs-analytics",300000);

Transparantie en efficiëntie met Managed Print Services

Geen langdurige contracten, alle printers - ongeacht welk merk - in één contract, lage afdrukkosten en de mogelijkheid om contracten tussentijds aan te passen. Dat is Managed Print Services. Wij zijn hierin gecertificeerd en voorzien je van de nodige voordelen. Benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van printcontracten? Lees dan verder!

Download nu de gratis checklist

print-checklist-1.png

Voordelen van Managed Print Services

Organisaties kiezen steeds meer voor Printing As a Service. Dit houdt in dat je je printomgeving aanschaft op contractbasis. Hieronder de voordelen van Managed Printing Services op een rijtje:

-          Een contract geeft meer zekerheid.
-          Je hebt geen supplies op voorraad.
-          Lagere printkosten t.o.v. koop.
-          Je betaalt alleen voor datgene wat wordt afgedrukt.
-          Analyse en advies t.a.v. de bestaande situatie gericht op een optimale printomgeving.
-          Volledig inzicht in machinepark en de printkosten.
-          Geen stilzwijgende contractverlenging.

Voordelen voor jou

Er zitten niet alleen voordelen aan Managed Print Services als dienst, maar er zijn ook directe voordelen voor jou persoonlijk. Managed Print Services ontzorgt je namelijk op meerdere gebieden. Denk aan zaken als automatische tonerlevering, preventief onderhoud en een helder inzicht in het machinepark.

Daarnaast beheren we je printomgeving volledig proactief, bieden we inzicht in printkosten middels MPS rapportages en verlagen we je printkosten.

-          Optimalisatie, autorisatie gebruik en automatische levering.
-          Het is aantoonbaar goedkoper bij koop, lease en bestaande printers.
-          Periodiek een factuur voor het hele printerpark.
-          Je rekent alleen af wat je gebruikt.

Ten slotte zorgt Managed Print Services als dienst voor het nodige gemak en zekerheid. Dit doordat er altijd een helpdesk ter beschikking is wanneer er zich problemen voordoen, de toner voorraad automatisch aangevuld wordt en de flexibiliteit omhoog gaat.

Checklist

Ontdek of jij voldoende inzicht hebt in je printomgeving. Wij hebben een checklist voor je opgesteld die je gemakkelijk download door te klikken op onderstaande button.

New Call-to-action

 

Gerelateerde artikelen