(function(d,s,i,r) { if (d.getElementById(i)){return;} var n=d.createElement(s),e=d.getElementsByTagName(s)[0]; n.id=i;n.src='//js.hs-analytics.net/analytics/'+(Math.ceil(new Date()/r)*r)+'/554273.js'; e.parentNode.insertBefore(n, e); })(document,"script","hs-analytics",300000);

Technologie en de toekomst van het onderwijs – gratis infographic

De wereld verandert snel en wordt steeds digitaler. We moeten mensen opleiden voor banen die nog niet bestaan. Dat brengt complexe uitdagingen met zich mee. Technologische innovaties en nieuwe, slimme onderwijsmodellen zijn hard nodig om leren zo efficiënt mogelijk te maken en zo de beste aansluiting te vinden op de steeds snellere samenleving en de continu in beweging zijnde arbeidsmarkt.

In samenwerking met Dell hebben wij onze visie op technologie en het onderwijs van de toekomst uitgewerkt en omgezet in een mooie infographic. Daarbij kijken we naar vandaag, maar vooral naar morgen en overmorgen. Innovaties, passende oplossingen, nieuwe leermodellen en opkomende technologieën staan centraal.

Download direct de gratis infographic

"Let's go invent tomorrow instead of worrying about what about what happened yesterday" 

Met deze infographic willen we je inspireren en motiveren om de stap naar de toekomst te maken. Samen verbeteren en versterken we het onderwijs met de juiste inzet van technologie. 

Slim onderwijs.jpg

De infographic "technologie en de toekomst van het onderwijs" bestaat onder andere uit:

  • Onderscheidend vermogen in het onderwijs
  • Tien belangrijke en snel opkomende trends
  • De verschuiving van klantgerichtheid naar customer experience
  • Nieuwe waarden voor onderwijsorganisatie van de toekomst
  • Design thinking in het onderwijs ecosysteem
  • Praktische voorbeelden – leren door focus en creativiteit
  • Programma’s om ideeën om te zetten in groei
  • Belangrijke voorwaarden voor succes

De toekomst vraagt om innovatie. We moeten innoveren om onderscheidend te blijven en studenten en docenten te blijven binden in een wereld waar stilstand achteruitgang is en late adoptie funest kan zijn.

Kom vandaag in actie en ben voorbereid op morgen en overmorgen. Innoveer en blijf onderscheidend. Download nu de gratis infographic "technologie en de toekomst van het onderwijs" via deze link of via onderstaande button.

New Call-to-action

Gerelateerde artikelen

De cloud maakt zijn opmars

Ben je al actief in de cloud en wil je jouw cloudomgeving optimaliseren? Of weet je nog niet zeker of de cloud de juiste keuze i…

Lees meer
24 - 04 - 2018