(function(d,s,i,r) { if (d.getElementById(i)){return;} var n=d.createElement(s),e=d.getElementsByTagName(s)[0]; n.id=i;n.src='//js.hs-analytics.net/analytics/'+(Math.ceil(new Date()/r)*r)+'/554273.js'; e.parentNode.insertBefore(n, e); })(document,"script","hs-analytics",300000);

Referentiecase: i-team Global

I-team Global is een wereldwijd bedrijf dat zich bezighoudt met hoogwaardige, intelligente en handige reinigingsmachines, producten en hulpprogramma’s in de industrie. Ze zijn gestart in 1992 en tellen inmiddels 200 medewerkers wereldwijd. Echter kampte zij met een uitdaging die wij hebben opgelost. Benieuwd hoe? Download dan de infographic, ontworpen door Microsoft, met daarin de complete case.

Download nu de infographic

Uitdaging

I-team Global nam producten rechtstreeks bij Microsoft af. Dit resulteerde in een interne werklast die bleef groeien. Denk hierbij aan:

  • Belasting van creditcardlimiet
  • Tijdrovend
  • Vervuiling van notificaties in e-mailboxen
  • Frustratie onder medewerkers
Het was de hoogte tijd voor een oplossing!

Oplossing en resultaat

Door het inzetten van verschillende Microsoft oplossingen hebben we een cleane en flexibele oplossing gecreëerd. Denk aan oplossingen zoals een slimme integratie van Microsoft Office 365 in combinatie met Cloud Solution Provider (CSP).

We hebben mooie resultaten behaald:

  • Geen overvloed meer aan notificaties in mailboxen
  • Betere klantondersteuning dankzij 24/7 beschikbaarheid van de juiste data
  • 70% tijdsbesparing door razendsnel op- en afschalen

Meer weten over de case? Of ben je ook geïnteresseerd in deze oplossing? Download dan nu de infographic of neem direct contact met ons op.

Download nu de infographic

Gerelateerde artikelen

De cloud maakt zijn opmars

Ben je al actief in de cloud en wil je jouw cloudomgeving optimaliseren? Of weet je nog niet zeker of de cloud de juiste keuze i…

Lees meer
24 - 04 - 2018