(function(d,s,i,r) { if (d.getElementById(i)){return;} var n=d.createElement(s),e=d.getElementsByTagName(s)[0]; n.id=i;n.src='//js.hs-analytics.net/analytics/'+(Math.ceil(new Date()/r)*r)+'/554273.js'; e.parentNode.insertBefore(n, e); })(document,"script","hs-analytics",300000);

Overwin de explosie aan devices

De zorgbranche heeft evenals alle andere branches te maken met een explosie aan devices. Het is dus steeds lastiger een goede keuze te maken. Met welk device werkt de hele organisatie nu écht zorgeloos? 

Er zijn een aantal factoren binnen de zorg heel belangrijk:

  • Constante beschikbaarheid van gegevens (EPD)
  • Mobiliteit 
  • Gebruiksvriendelijkheid

Vooral tablets voldoen aan de eisen, daarom verschijnen er steeds meer in ziekenhuizen en zorgcentra. Krachtige en flexibele tablets helpen je op weg naar een optimale zorgverlening.

HP ElitePad Healthcare tablet

De HP ElitePad Healthcare tablet is een tablet speciaal ingericht voor het gebruik binnen ziekenhuizen en andere zorgcentra. De tablet is volledig geoptimaliseerd voor een maximale gebruiksvriendelijkheid en is voorzien van windows 8.1.

OverwinDeExplosieAanDevices3.png

De ontwikkeling van de tablet is tot stand gekomen door een goede samenwerking met professionals uit gezondheidszorg. De tablet is duurzaam, licht van gewicht, goed beschermd en is heel eenvoudig schoon te maken. Ook de volgende punten geven aan waarom de tablet uitermate geschikt is voor het gebruik in de gezondheidszorg:

  • Makkelijke integratie van workflows
  • Toegang tot gezondheidsinformatie en het updaten van deze gegevens
  • Verbeterde productiviteit werknemers
  • Vergroot de interactie met patiënten

Interesse in deze HP ElitePad Healthcare tablet? Neem contact met ons op via onderstaande button.

Gerelateerde artikelen