(function(d,s,i,r) { if (d.getElementById(i)){return;} var n=d.createElement(s),e=d.getElementsByTagName(s)[0]; n.id=i;n.src='//js.hs-analytics.net/analytics/'+(Math.ceil(new Date()/r)*r)+'/554273.js'; e.parentNode.insertBefore(n, e); })(document,"script","hs-analytics",300000);

Optimaliseer je omgeving met ICT scans

ICT managers houden zich vandaag de dag bezig met ontzettend veel factoren. ICT omgevingen worden complexer en het is dus hun taak om ze optimaal te laten draaien. Maar is er wel genoeg inzicht in alle factoren die hierbij belangrijk zijn?

Om er zeker van te zijn dat alles naar behoren werkt, hebben wij een aantal scans ontwikkeld. Middels deze scans heb je direct een optimaal inzicht in jouw complete ICT omgeving. Daarnaast maken ze duidelijk waar ruimte is voor verbeteringen. Er zijn diverse soorten scans, bijvoorbeeld: telefonie, security, ICT infrastructuur, website en Total Cost of Ownership (TCO).

Bekijk nu ons aanbod van scans in onderstaand overzicht. 

Klik voor meer informatie op onze scans

 • Infra performance scan
  Met de infra performance scan heb je snel en concreet inzicht in de status en performance van de back office infrastructuur.

 • Security scan 
  De security scan bied je snel inzicht in de potentiële risico's binnen en rondom je organisatie.

 • TCO scan 
  De TCO scan geeft een gefundeerd inzicht in de kosten van je ICT afdeling en het informatiemanagement binnen je organisatie.

 • Website scan 
  De website performance scan geeft snel en overzichtelijk een objectief oordeel over de kwaliteit en performance van je website of webshop.

 • Business innovatie scan
  Met de business innovatie scan heb je meteen inzichtelijk hoe je organisatie ervoor staat wat betreft (adoptie van) innovatie.

 • Communicatie scan 
  Met de unified communications scans heb je snel en concreet inzicht in de status en performance van je communicatie infrastructuur.

Gerelateerde artikelen