(function(d,s,i,r) { if (d.getElementById(i)){return;} var n=d.createElement(s),e=d.getElementsByTagName(s)[0]; n.id=i;n.src='//js.hs-analytics.net/analytics/'+(Math.ceil(new Date()/r)*r)+'/554273.js'; e.parentNode.insertBefore(n, e); })(document,"script","hs-analytics",300000);

Optimaal werken en samenwerken dankzij mobility

Mobility is een breed begrip. We beschrijven het als het faciliteren van de juiste middelen, zodat medewerkers gemakkelijk werken via Het Nieuwe Werken (HNW) concept. Het is belangrijk dat medewerkers waar en wanneer ze willen (samen) werken. Richt daarom mobility op de juiste manier in.

Download nu het gratis whitepaper

Aan de slag met mobility

Veel organisaties zijn momenteel bezig met het mobility vraagstuk. Echter weet niet iedereen waar te beginnen. Er zijn ontzettend veel factoren waar informatie- en ICT managers rekening mee moeten houden. Het inrichten van mobility kost namelijk tijd en aandacht. Om je een handje te helpen hebben wij een gratis whitepaper geschreven. We behandelen alle factoren die je tegen kunt komen en vertellen over de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van mobility.

Mobility.jpg

Download nu de gratis whitepaper over mobility

In onze gratis whitepaper “optimaal werken en samenwerken dankzij mobility” helpen we je op weg met het beantwoorden van verschillende vraagstukken uit de markt. We geven antwoord op vragen als:

  • Wat gebeurt er met de data op devices?
  • Welke applicaties zijn er nodig om veilig mobiel te werken?
  • Hoe ondersteun je alle verschillende devices binnen een ICT omgeving door de opkomst van BYOD en CYOD?
  • Wat doe je als een device gestolen of verloren is?
  • Er is een wildgroei aan devices, maar welk device kiezen je?
  • Hoe integreer je mobiele devices binnen een ICT omgeving?

Download nu het gratis whitepaper 'Mobility'

Gerelateerde artikelen