(function(d,s,i,r) { if (d.getElementById(i)){return;} var n=d.createElement(s),e=d.getElementsByTagName(s)[0]; n.id=i;n.src='//js.hs-analytics.net/analytics/'+(Math.ceil(new Date()/r)*r)+'/554273.js'; e.parentNode.insertBefore(n, e); })(document,"script","hs-analytics",300000);

Masterclass security: binnen één dag gewapend tegen beveiligingsissues

Het liefst sluit je alle bedrijfsinformatie veilig op. Onbenaderbaar in een kist met onbreekbaar slot. Natuurlijk ben jij dan de enige met de sleutel, die je dan ook weer bewaart op een geheime plek. Helaas werkt het voor organisaties niet zo. Samen met Risk Knowledge, Fontys, Cisco en Interconnect zetten wij een ijzersterke masterclass security neer. Op donderdag 10 maart wapenen we je in hét high end datacenter van Zuid-Nederland tegen de gevaren die voor jouw organisatie op de loer liggen.

masterclass-security.png

Maak kennis met de experts

Onze experts zijn autoriteiten op het gebied van security. Met hun jarenlange ervaring en uitgebreide kennis brengen zij je op enthousiaste wijze op de hoogste van alle ins en outs. Een voorstelrondje!

Theo.jpgTheo de Breed - Directeur bij Risk Knowledge

Theo heeft ruim 20 jaar ervaring als ICT auditor en is gespecialiseerd in informatiebeveiliging, risicomanagement en kwaliteitsbewaking. Tijdens de masterclass vertelt hij over de nieuwe meldplicht datalekken en de laatste privacy wetgeving.

casper.jpgCasper Schellekens - Msc., hogeschooldocent en innovatiemanager bij Fontys

Deze Msc., hogeschooldocent en innovatiemanager bij Fontys praat over de opkomende trend: security by design. Een interessante verschuiving van ICT aan de achterkant van een organisatie naar ICT aan de voorkant van een organisatie.

Rik Chorus - Security channel manager bij CiscoRik-chorus.jpg

Rik is security channel manager bij Cisco. Cisco is voorloper op het gebied van interne security en biedt diensten als next generation firewall. Rik vertelt over alle ins en outs op dit gebied.

De locatie: het Tier3++ datacenter van Interconnect

De masterclass vindt plaats in het Tier 3++ datacenter van Interconnect te Eindhoven. Alles binnen dit high-end datacenter, met een uptime garantie van 99,9%, staat in het teken van veiligheid, betrouwbaarheid, rust en continuïteit. Natuurlijk krijg je de unieke kans om het datacenter van binnen te bekijken tijdens een rondleiding.

Rondetafelsessies

Je krijgt de gelegenheid samen met de experts en andere deelnemers door te praten over de onderwerpen en onderling kennis uit te wisselen tijdens rondetafelsessies.

Wapen je tegen de meldplicht datalekken!

Richt je zo snel mogelijk op de veiligheid van jouw bedrijfsgegevens. Download nu het whitepaper met daarin alles wat je moet weten de meldplicht datalekken!

New Call-to-action

 

Gerelateerde artikelen