(function(d,s,i,r) { if (d.getElementById(i)){return;} var n=d.createElement(s),e=d.getElementsByTagName(s)[0]; n.id=i;n.src='//js.hs-analytics.net/analytics/'+(Math.ceil(new Date()/r)*r)+'/554273.js'; e.parentNode.insertBefore(n, e); })(document,"script","hs-analytics",300000);

Maatwerk trainingen: de kickstart voor organisatieontwikkeling

Kennis is kracht. En dat geldt ook voor de meest succesvolle organisaties. Een ander belangrijk aspect is de tevredenheid van medewerkers. Hoe combineer je dit? Juist, door maatwerk trainingen. Investeer in de ontwikkeling van je medewerkers en je ziet dat zij gemotiveerder en enthousiaster worden. Samen tillen jullie de organisatie naar een hoger niveau. 

Elke organisatie heeft unieke uitdagingen en ontwikkelingen. Maatwerk trainingen bieden je hierbij ondersteuning. Denk bijvoorbeeld aan een training na een automatiseringstraject: er komt een trainer bij jou op locatie om alles uit te leggen over de nieuwe hard- en software. Of denk eens aan een training over procesmatig werken, helemaal afgestemd op jouw organisatie en de branche waarin je je bevindt. 

Voordelen van maatwerk training

Maatwerk trainingen bieden zowel voor jou als je organisatie diverse voordelen, de tien belangrijkste zijn:

1. De kosten per medewerker zijn lager dan bij een individuele inschrijving.

2. Een maat werktraining past precies bij jouw organisatie. De training sluit altijd aan bij de situatie van jouw organisatie, de leerbehoefte van je medewerkers en wordt afgestemd op je wensen.

3. Inkoppertje: deelnemers besparen reistijd doordat het gewoon op je eigen locatie is.

4. Je past de tijden van een training zelf aan. Op drukke momenten hoeft er dus geen training te zijn.

5. Doordat alleen mensen uit een en dezelfde organisatie deelnemen is de drempel om de discussie aan te gaan laag. Iedereen kent elkaar al.

6. Maatwerktrainingen zijn geschikt voor kleinere groepen, hierdoor heeft de trainer meer aandacht voor de deelnemers.

7. De voorbeelden tijdens de training komen uit jouw organisatie, deelnemers voelen zich dus veel meer betrokken bij de lessen en het versterkt het gevoel van eenheid.

8. Bij een training op maat komt het hele team in relatief korte tijd op het minimale kennis- en vaardigheidsniveau.

9. Er is geen gevoel van verplichting, omdat deelnemers het eerder zien als onderdeel van het werk.

10. Met maatwerktrainingen laat jij zien dat je de medewerkers serieus neemt.

Maatwerk trainingen de kickstart voor organisatieontwikkeling.jpg

 

Aan de slag met organisatieontwikkeling

Door jouw organisatiedoelen en –processen te versterken met organisatiebrede kennis- en talentontwikkeling boost je jouw organisatie enorm. Wij helpen je hier graag bij. Alle specialistische trainingen, workshops en coaching trajecten stemmen we af op jouw wensen. Neem contact met ons op voor een gratis adviesgesprek. 

Gerelateerde artikelen