(function(d,s,i,r) { if (d.getElementById(i)){return;} var n=d.createElement(s),e=d.getElementsByTagName(s)[0]; n.id=i;n.src='//js.hs-analytics.net/analytics/'+(Math.ceil(new Date()/r)*r)+'/554273.js'; e.parentNode.insertBefore(n, e); })(document,"script","hs-analytics",300000);

Maak kennis met onze Ackademy en start met uitblinken!

Twee jaar geleden lanceerden wij de Acknowledge Ackademy. Het centrale punt om je kennis en vaardigheden te ontwikkelen, te groeien en écht uit te blinken. Inmiddels zijn er grote groepen met vlag en wimpel geslaagd voor diverse trainingen, workshops en sessies. Tijd voor ons om onze Ackademy verder aan te scherpen en een nog breder publiek te bereiken.

Bereik je doelen

Vanuit onze Ackademy bieden we dus trainingen en coaching trajecten aan, bijvoorbeeld bij veranderingen in organisaties. We kijken organisatiebreed en denken graag met je mee hoe de resultaten het beste te realiseren zijn.

MaakKennisMetOnzeAckademy.jpg

Er is voor ieder wat wils, voor medewerkers op ieder niveau:

  • Op organisatorisch niveau zijn er strategische trainingen voor de bewustwording.
  • Op afdelingsniveau zijn er tactische trainingen voor de kennis en implementatie.
  • Op persoonlijk niveau zijn er operationele trainingen om dit totaalpakket te borgen.

Alle trainingen zijn los van elkaar te volgen, maar sluiten ook perfect op elkaar aan.

Innovatie, klantbeleving en slim leiderschap

Er zijn drie thema’s die momenteel spelen in de markt, blink jij hier al in uit?

Procesmatig werken voor groei en innovatie

Er zijn binnen veel organisaties nog veel verspillingen te zien in hun processen. Om betere bedrijfsresultaten te behalen is het van belang effectiever en efficiënter te werken. Verbeter dus bestaande processen en richt nieuwe direct goed in.

Klantvriendelijkheid voor een ultieme klantbeleving

Het resultaat van klantvriendelijkheid liegt er niet om. Je haalt namelijk meer uit je bestaande relaties en eigen mensen. Dit geeft ruimte voor innovatie waarmee new business gegenereerd wordt.

Vlootschouw, slim leiderschap

Ontdek nu een tactisch instrument dat jouw manier van leidinggeven verbetert, je helpt bij het behalen van teamprestaties én die je handvatten geeft om je team te blijven motiveren. Je ziet na één dag al resultaat!

MaakKennisMetOnzeAckademy2.jpg

Gerelateerde artikelen