(function(d,s,i,r) { if (d.getElementById(i)){return;} var n=d.createElement(s),e=d.getElementsByTagName(s)[0]; n.id=i;n.src='//js.hs-analytics.net/analytics/'+(Math.ceil(new Date()/r)*r)+'/554273.js'; e.parentNode.insertBefore(n, e); })(document,"script","hs-analytics",300000);

Lumens kiest voor cloudoplossing en verlengt contract bij Acknowledge

Acknowledge en Lumens zetten hun partnerschap voort! Op 19 januari 2016 tekende Lumens opnieuw een driejarig contract met optie tot twee keer één jaar verlening. Acknowledge gaat aan de slag met een gloednieuwe cloudoplossing als nieuwe infrastructuuromgeving

De ICT infrastructuur van Lumens bereikt eind 2016 het einde van de technische levensduur. Lumens heeft samen met Acknowledge geconstateerd dat de uitgangspunten, op basis waarvan de huidige infrastructuur ruim vier jaar geleden is ingericht, niet meer aansluiten bij de huidige manier van werken.

lumens-acknowledge-partnership.png

Een nieuw scenario, een mooie cloudoplossing

''Er is behoefte aan een gloednieuw scenario. Dit scenario vatten we samen als een infrastructuur op basis van SaaS applicaties, zonder eigen hardware en zonder gebruik van Citrix, met een eigen laptop per medewerker. Dit alles inclusief Office 365. Dat noem ik een mooie cloudoplossing!'' aldus Paul Slaats, Branchemanager van Acknowledge.

Flexibele systemen die overal toegankelijk zijn

Lumens werkt aan het creëren en benutten van kansen voor jeugd en buurten. De offline dienstverlening verschuift steeds meer naar online dienstverlening. Lumens noemt dit blended werken. Zo zijn klantdossiers direct voor de klant zelf toegankelijk gemaakt, waarmee bewoners zelf de regie krijgen over het beheer van hun dossier. Dit vraagt ook om flexibele systemen die overal toegankelijk zijn voor de medewerkers, met een hoge betrouwbaarheid en veiligheid. ''We zijn ervan overtuigd dat onze verlengde samenwerking alles in zich heeft om onze ambities op dit terrein te gaan realiseren. En dat helpt ons om maximale impact voor onze klanten te bereiken.'' aldus Annemieke Verstraten, manager bij Lumens.

Lancering van de nieuwe cloudoplossing

De cloudoplossing, inclusief beheer, wordt geborgd vanuit InterConnect. Alle aanvullende beheeractiviteiten zoals deze op dit moment worden uitgevoerd (telefooncentrale, WiFi, LAN, Printers, pasjessysteem etc.) blijven onderdeel van het beheercontract met Acknowledge. Uiteindelijk staat de lancering van nieuwe cloudoplossing gepland op 4 april 2016.

Gerelateerde artikelen