(function(d,s,i,r) { if (d.getElementById(i)){return;} var n=d.createElement(s),e=d.getElementsByTagName(s)[0]; n.id=i;n.src='//js.hs-analytics.net/analytics/'+(Math.ceil(new Date()/r)*r)+'/554273.js'; e.parentNode.insertBefore(n, e); })(document,"script","hs-analytics",300000);

Klantsucces – gloednieuwe infrastructuur bij een zorgorganisatie

Dagelijks houden wij ons bezig met het doeltreffender maken van organisaties. Succesvolle klantverhalen delen we graag met je. Dit keer gaat het over een nieuwe infrastructuur op basis van de nieuwste standaarden. Samen met HPE vlogen wij dit interessante project aan!

Uitdaging

De infrastructuur bij deze zorgorganisatie was toe aan een update. Er stonden twee kasten met daarin storage apparatuur, dit kon efficiënter! Daarnaast mochten de betrouwbaarheid en performance nog beter.

Oplossing

We hebben een nieuwe infrastructuur neergezet volgens de allernieuwste standaarden: HPE hyper converged infrastructuur. Alles is geïntegreerd in dit systeem, zoals servers en storage. Daarnaast is het systeem ingericht op basis van software defined infrastructuur, waardoor alles gerekend wordt door deze software.

Succes

Het project verliep erg goed. Wij zijn trots op de samenwerking met HPE en het resultaat!

  • Virtualisatie is de basis van het hyper converged systeem. Hierdoor is er minder infra nodig en werken zij efficiënter, goedkoper en flexibeler.
  • De werkzaamheden zaten ruim binnen budget en binnen de tijd. De complete infrastructuur hebben we gerealiseerd in 258 uur terwijl er 290 stond.
  • Dit hyper converged systeem was het eerste systeem dat geïmplementeerd en verkocht is vanuit HPE en Acknowledge in Nederland.
  • De betrouwbaarheid en performance is inmiddels volledig betrouwbaar en up-to-date.
  • De kasten vol storage hebben we teruggebracht naar een paar plankjes. Alles staat nu in vier hoogte eenheden.

Vanwege het beleid van deze zorgorganisatie geven we geen beschrijving van de organisatie en noemen wij ze niet bij naam en toenaam.

Gerelateerde artikelen