(function(d,s,i,r) { if (d.getElementById(i)){return;} var n=d.createElement(s),e=d.getElementsByTagName(s)[0]; n.id=i;n.src='//js.hs-analytics.net/analytics/'+(Math.ceil(new Date()/r)*r)+'/554273.js'; e.parentNode.insertBefore(n, e); })(document,"script","hs-analytics",300000);

Inspiratie masterclass: innovatie en wendbaarheid door leiderschap

Resultaatgericht samenwerken, uitdaging, focus, doorzettingsvermogen en authentiek leiderschap, dat zijn de bouwstenen om te komen tot innovatie en wendbaar leiderschap. Graag nodigen we je uit voor onze masterclass op 15 november waarbij drie experts je handvatten geven om direct met deze bouwstenen aan de slag te gaan. Klaar om jouw organisatie een boost te geven?

Maak kennis met de sprekers

Rob Beukema is gefascineerd door samenwerking in en tussen organisaties. Zijn grote kracht zit in het structureren van situaties, verbindingen bouwen tussen mensen en organisaties om vervolgens samen aan resultaten te werken die alle partijen omarmen. Hierbij is het intermenselijke component belangrijk. Met de juiste coaching behaal je al snel resultaat.

Tijdens de masterclass vertelt Rob hoe je resultaatgericht samenwerkt. Niet de werkwijze, maar het eindresultaat staat centraal. 

Ischa Immers is manager innovatie bij Acknowledge. Vanuit zijn ervaring als docent en professioneel voetbaltrainer is hij betrokken bij de ontwikkeling van sportinnovatie. Zijn primaire focus is het initiëren van innovaties en het deelnemen aan de daadwerkelijke productontwikkeling vanuit de topsport gedachtegang.

Ischa laat je tijdens de masterclass zien hoe je met een topsportcultuur het beste uit jouw mensen haalt. 

Jan-Karel Felderhof is oprichter van Impetus, een organisatie die streeft naar het optimaal inzetten en versterken van human resources binnen organisaties door middel van gerichte coaching. Door mensen te helpen zelf leiderschap te ontwikkelen en prestaties te verbeteren, zijn ze meer zelfbewust en in control.

Toonaangevende leiders zijn mensen die het verschil maken. Jan-Karel gaat samen met jou opzoek naar talenten en drijfveren om inspirerend leiderschap te realiseren.

Schermafbeelding 2016-09-13 om 16.40.49.png

De agenda

08:30 uur        Ontvangst
09:00 uur        Kick-off door Hank van der Put, CEO bij Acknowledge
09.15 uur        Ischa Immers: Topsportcultuur binnen organisaties
10.00 uur        Rob Beukema: Resultaatgericht samenwerken doe je zo
10.30 uur        Pauze
10.45 uur        Jan-Karel Felderhof: Next leadership - bereik meer door authentiek leiderschap
11.30 uur        Rondetafelsessie
12.30 uur        Lunch

Dit krijg je er voor terug

Na de masterclass weet je als manager precies hoe je een innovatie en wendbaar leiderschap bereikt. Jij weet straks alles van: resultaatgericht samenwerken, authentiek leiderschap en topsport als bedrijfscultuur. Ten slotte ontvang je handige tips en tricks én is er alle ruimte voor discussie.

Locatie en kosten

De masterclass vindt plaats in ons hoofdkantoor, Burgemeester Mollaan 80 in Waalre. De kosten bedragen € 298,- per persoon. Uiteraard zit de lunch en het educatiemateriaal hierbij inbegrepen.

New Call-to-action

Gerelateerde artikelen