(function(d,s,i,r) { if (d.getElementById(i)){return;} var n=d.createElement(s),e=d.getElementsByTagName(s)[0]; n.id=i;n.src='//js.hs-analytics.net/analytics/'+(Math.ceil(new Date()/r)*r)+'/554273.js'; e.parentNode.insertBefore(n, e); })(document,"script","hs-analytics",300000);

Hoe loopt jouw route naar de cloud?

Er zijn een tal van voorbeelden waarin de Cloud wordt toegepast om nieuwe impulsen te geven of waar het leidt tot nieuwe businessmodellen. Zo heeft Uber een nieuw licht laten schijnen op het taxiwezen, Airbnb & Booking.com de reiswereld op hun kop gezet en Netflix & Spotify de mediawereld compleet veranderd.

Download direct de gratis cloudwijzer

Cloud computing is een groeiende technologie, maar dit wil niet zeggen dat het ook voor jouw organisatie de juiste keuze is. Om een goede afweging te kunnen maken is het belangrijk alle aspecten scherp op het vizier te hebben, van de voordelen en aandachtspunten tot de eventuele risico's. Daarnaast is de technologie volop in ontwikkelingen en zijn er veel verschillende mogelijkheden. Zo besluit het ene bedrijf om enkel de applicaties over te brengen naar de cloud en kiest de ander voor een migratie van de gehele infrastructuur.

Wanneer je erover denkt op de cloud over te stappen is er misschien maar één vraag echt belangrijk: is jouw organisatie cloud-ready? Om te bepalen of je organisatie klaar is voor de cloud zijn er verschillende vragen waar je antwoord op moet kunnen geven. Hoe eenvoudig is het voor jouw organisatie om over stappen naar de cloud? Wat is er wel en wat is nog niet aanwezig om over te kunnen stappen? Wie helpt je met jouw ICT? Hoe kan cloud computing je business versterken?

Onze handleiding bundelt alle handvatten die je nodig hebt bij het maken van de overstap en toont je de belangrijkste hulpmiddelen wanneer je al volop in de cloud werkt. Benieuwd hoe jouw route naar de cloud loopt en hoe je deze kan optimaliseren? Download de handleiding via bovenstaande knop!

Gerelateerde artikelen