(function(d,s,i,r) { if (d.getElementById(i)){return;} var n=d.createElement(s),e=d.getElementsByTagName(s)[0]; n.id=i;n.src='//js.hs-analytics.net/analytics/'+(Math.ceil(new Date()/r)*r)+'/554273.js'; e.parentNode.insertBefore(n, e); })(document,"script","hs-analytics",300000);

Help Lokaal + De Kempen aan de Kempentrofee!

Onze samenwerkingspartner in zorg en educatie Summa College is genomineerd voor een belangrijke prijs: de Kempentrofee. Lokaal + De Kempen is een initiatief van Summa College dat één van de vijf genomineerden is voor de trofee, een aanmoedigingsprijs voor innovatie en samenwerking in de Kempen. 

Wijkleerbedrijf Lokaal + De Kempen is een ontmoetingsruimte waarbij studenten ouderen helpen met dingen die ze zelf niet meer (goed) kunnen. Denk hierbij aan boodschappen doen of persoonlijke verzorging. Daar hoort natuurlijk ook het gezellig drinken van een kopje koffie bij en dat wordt enorm gewaardeerd. Ook organiseren de studenten spelletjes, workshops en sportieve activiteiten. Ze leren dus enorm veel door te werken in de praktijk en doen ervaring op!                  

Zoals je begrijpt winnen zij héél erg graag die felbegeerde trofee. Help jij Lokaal + De Kempen?

Lees hier meer over dit prachtige initiatief en breng je stem uit! Stemmen kan tot en met donderdag 12 november.

De Kempentrofee2.png

 

Gerelateerde artikelen