(function(d,s,i,r) { if (d.getElementById(i)){return;} var n=d.createElement(s),e=d.getElementsByTagName(s)[0]; n.id=i;n.src='//js.hs-analytics.net/analytics/'+(Math.ceil(new Date()/r)*r)+'/554273.js'; e.parentNode.insertBefore(n, e); })(document,"script","hs-analytics",300000);

Een dag vol innovatie!

Op 27 maart organiseerde onze business unit ICT dienstverlening de allereerste Innovation Day! Deze dag stond volledig in het teken van: business, efficiency, trots en vooral samenwerking. Aanwezig waren onze projectleiders, technisch consultants en business consultants. Daarnaast gaf onze partner HP een inspirerende toespraak. Graag delen we deze leuke dag met je. 

De aftrap van Innovation Day

De dag begon met een ontvangst waar energieke muziek direct zorgde voor een goede sfeer. Kort daarna inspireerde onze collega Erik Frey de aanwezigen met een boeiende toespraak. Vervolgens was het de hoogste tijd voor de eerste workshop.

Innovatie van het proces

De workshop had als onderwerp ‘innovatie van het proces’ en werd gegeven door onze collega Geert Ratering. In discussievorm werden verbeterpunten besproken om de samenwerking nog beter te laten verlopen.

Ook HP was van de partij

Na de workshop gaven onze partners Clemens Essers en Robbert Bindt van HP een innoverende toespraak. Onderwerpen die de revue passeerden:

  • Interessante innovaties voor de klant
  • Waardevolle innovaties voor de eindgebruiker
  • Belangrijke stappen voor iedere generatie
  • De verandering van klanten en eindgebruikers

Een leuk weetje dat HP weggaf was dat er een nieuwe stijl van business aan het ontstaan is. Change, data, anyplace-anytime-anywhere en security worden steeds belangrijker. Dit in combinatie met de vier grootste ICT thema’s op dit moment: mobility, cloud, big data en social.

Een goede afsluiting

Een pauze was inmiddels zeer gewenst. Dus zorgde onze collega Andre Muller voor een Indisch buffet.

Het laatste gedeelte van de dag bestond uit de innovation roadmap. Onze collega Harold Ouwens vertelde waarom innoveren zo belangrijk is en hoe we dat gaan doen. Op basis van deze informatie hebben we alle actiepunten voor ons portfolioboard vastgesteld.

Al met al was deze dag erg leuk, leerzaam en stond deze helemaal in het teken van teambuilding! Graag bedanken weg nogmaals HP en al onze sprekers!

Innovation Day 2.jpg

Gerelateerde artikelen