(function(d,s,i,r) { if (d.getElementById(i)){return;} var n=d.createElement(s),e=d.getElementsByTagName(s)[0]; n.id=i;n.src='//js.hs-analytics.net/analytics/'+(Math.ceil(new Date()/r)*r)+'/554273.js'; e.parentNode.insertBefore(n, e); })(document,"script","hs-analytics",300000);

Digitale Transformatie: zet jouw klant centraal

Willen we mee kunnen blijven doen, dan moeten we naar de cloud! Deze kreet hoor je steeds vaker. Jammer, want zo wordt digitale technologie het doel in plaats van het middel. Juist door optimaal gebruik te maken van de mogelijkheden die toepassingen zoals de cloud bieden, kan jouw organisatie de klant nog beter bedienen. Op die manier benut je alle kansen van de digitale transformatie en gaat het hand in hand met een nieuwe manier van werken en communiceren.


Download direct het gratis artikel

Digitale transformatie is de verandering die organisaties aangaan naar een digitalere organisatie. Zo kunnen ze in blijven spelen op de behoeften van hun doelgroep, zoals meer openheid, verbondenheid en regie. In onze handleiding lieten we al zien dat het bij een digitale transformatie niet gaat over de technologie, maar dat je als organisatie de klant centraal zet en digitaal de norm maakt. Bedrijven ontwikkelen bijvoorbeeld nieuwe manieren om met hun klanten te communiceren of digitaliseren processen binnen de eigen organisatie, bijvoorbeeld door gebruik te maken van cloud computing. Digitale transformatie is geen doel op zich, maar een manier om jouw doel te bereiken. Juist de inzet van de digitale transformatie en wat het toevoegt aan jouw business is belangrijk. En daarin is de klant koning, meer dan ooit. 

Heb je al nagedacht over jouw volgende stap op de digitale horizon? En welke succesfactoren van belang zijn voor een acceptatie bij jouw gehele organisatie? In ons artikel 'Digitale transformatie: zet jouw klant centraal' vertellen we je er alles over. Download het gehele artikel direct via bovenstaande knop. 

Gerelateerde artikelen